Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri çok seviyorum

Çerkezköy’deki görevi 15 Aralık Perşembe günü sona erecek olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla öğle yemeğinde buluştu. Yalı Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Kubilay, “Ben artık sizin bir ağabeyiniz, bir kardeşinizim. Yeni görev yerimde de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağım.” ifadelerini kullandı

Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri çok seviyorum
12 Aralık 2016 Pazartesi 18:09

BEN ARTIK SİZİN BİR AĞABEYİNİZ, BİR KARDEŞİNİZİM
Yalı Restaurant’ta basın mensuplarını ağırlayan Kaymakam Kubilay, basın mensuplarına çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, “15 Ağustos 2013 tarihinde göreve başladığım Çerkezköy’den 1 Aralık 2016 tarihinde Sultanbeyli Kaymakamlığı’na atanmam nedeni ile ayrılıyorum. Göreve başladıktan sonra bürokratik kültüre dayalı yönetim anlayışından ziyade, kamu görevlerinin süratle yapılması için gayret gösterdik. Basın mensubu arkadaşlar olarak sizler de çok zor görevler üstlendiniz. İyi günümüzde de zor günümüzde de yanımızda oldunuz. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben artık sizin bir ağabeyiniz, bir kardeşinizim. Yeni görev yerimde de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağım.” dedi.
RÜYA ŞEHİR
“Başarı tatlıdır ama ter kokar. Bir adım daha önde olmak için daha fazla çalışmalıyız. Daha çok terleyerek, daha fazla çabalayacağız. Amaçlarımıza ulaşmak için her türlü fedakârlığı yapacağız.” diyerek sözlerine devam eden Kubilay, “Son olarak Çerkezköy’de görev yapmanın bir ayrıcalık olduğuna inanıyorum. Çerkezköy dinamik hayatıyla, sahip olduğu sanayisiyle, gelişen ticaret ve ekonomik hayatıyla, samimi ve yardımsever insanlarıyla, bizim için tabiri caizse rüya şehirdir. Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri çok seviyorum. Tüm vatandaşlarımıza selam, sevgi ve saygılarımı sunuyor Allah’a ısmarladık diyorum.” diye konuştu.
SULTANBEYLİ’YE ATANDI
Konuşmalarının ardından hazırlamış olduğu veda mesajını basın mensuplarıyla paylaşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Ağustos 2013 tarihinde göreve başladığım Çerkezköy’ümüzden 1 Aralık 2016 tarihinde Sultanbeyli Kaymakamlığına atanmam nedeni ile ayrılıyorum.
DEVLET KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR
Göreve başladıktan sonra bürokratik kültüre dayalı yönetim anlayışından ziyade, kamu görevlerinin süratle yapılması için gayret gösterdik. Özellikle Devletin şefkat elinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşması için tüm imkânlarımızı sonuna kadar kullanmaya gayret ettik. Devlet kimsesizlerin kimsesidir anlayışına uygun olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı, Mahalle Muhtarlarımızla beraber evlerinde ziyaret etmeye çalıştık.
KENDİ AİLEMİZ GİBİ GÖRDÜK
Her şeyden önemlisi Aziz Şehitlerimizin Aileleriyle, Kahraman Gazilerimiz ve Ailelerini kendi ailemiz gibi görerek onlarla bütünleştik. Her şeyimizi borçlu olduğumuz, Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizin Aileleriyle, her zaman doğrudan iletişim halinde olarak, Devletimizin her türlü desteğini kendilerine ulaştırmaya çalıştık. Bu anlamda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan’ a çok teşekkür ediyorum.
HER ZAMAN YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞTIK
Yine Engelli Kardeşlerimizin, sosyal yaşamın her alanında daha fazla yer almaları için, her zaman yanlarında olmaya, tüm etkinlik ve faaliyetlerine destek vermeye çalıştık. Eğitimin, sevgi ve saygının tüm engelleri aşacağına inanarak, bu bilinçle hareket ettik. Bu anlamda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimine çok teşekkür ediyorum.
70 YENİ MODÜL
Çerkezköy’ümüzün bir sanayi kenti olduğu gerçeğinden hareketle, üretim ve istihdamın artırılması için özellikle sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman temini için başlattığımız Halk Eğitim Kampanyamız vasıtası ile Tekstil sektöründe Türkiye genelinde olmayan 70 kadar Modülü Ülkemizdeki ve İlçemizdeki Kursiyerlerimize kazandırdık.
ÇERKEZKÖY GİRİŞİMCİ KENT
Yine Çerkezköy’ümüzün, Balkanlara yakınlığı, Trakya’nın merkezinde bulunması, İstanbul gibi büyük kentlere yakınlığı, çok çeşitli ulaşım olanaklarına sahip olması gibi sahip olduğu coğrafi imkânları nedeniyle, girişimcilik için büyük bir potansiyel taşıdığını düşünerek “Çerkezköy Girişimci Kent” modelini geliştirdik. Sahip olduğu sanayisiyle Trakya’nın Merkezi haline gelen ticaret hayatıyla, artan nüfusuyla gelişen İlçemizin, mevcut potansiyelini girişimcilik alanında da değerlendirmek için özellikle Halk Eğitim Kampanyamızla teşvik ederek desteklemeye çalıştık.
OSB’LERE VE ODALARA TEŞEKKÜR
Sanayi, Ticaret ve İş dünyasındaki Esnaflarımıza yönelik tüm çalışmalarımızda bizlere destek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimine teşekkür ediyorum.
ÇERKEZKÖYLÜ VATANDAŞLARA TEŞEKKÜRLER
Özellikle tüm Çerkezköylü Vatandaşlarımıza, bu süre zarfında proje ve çalışmalarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.
YAKIN İLGİ VE DESTEK
Yine bu süre içerisinde proje ve faaliyetlerimize yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valilerimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Belediye Başkanlarımız ile Siyasal Partilerimizin İl ve İlçe Başkanlarına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli yönetici ve Personeline, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Muhtarlarımıza, Saygıdeğer Hayırsever Vatandaşlarımız ile Çerkezköy Basınımıza çok teşekkür ediyorum.
TEŞEKKÜR ETTİ
Ayrıca İlçemizde hizmet yaptığım süre zarfında yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen 3. Zırhlı Tugay Komutanlığımıza, Cumhuriyet Başsavcılığımıza, çalışmaları beraber yürüttüğümüz ve fedakârca çalışan Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımıza, sürekli olarak proje ve faaliyetlerde beraber çalıştığımız Kaymakamlık Personelimize, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personelimize teşekkür ediyorum.
DAHA FAZLA ÇABALAYACAĞIZ
Başarı tatlıdır ama ter kokar. Bir adım daha önde olmak için daha fazla çalışmalıyız. Daha çok terleyerek, daha fazla çabalayacağız. Amaçlarımıza ulaşmak için her türlü fedakârlığı yapacağız.
ALLAH’A ISMARLADIK
Son olarak Çerkezköy’ de görev yapmanın bir ayrıcalık olduğuna inanıyorum. Çerkezköy’ümüz dinamik hayatıyla, sahip olduğu sanayisiyle, gelişen ticaret ve ekonomik hayatıyla, samimi ve yardımsever insanlarıyla, bizim için tabiri caizse rüya şehirdir. Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri çok seviyorum. Tüm Vatandaşlarımıza selam, sevgi ve saygılarımı sunuyor Allah’a ısmarladık diyorum.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.