Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı temsil edecekler

Bursa Kapalı Spor Salonu'nda 23-26 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Anadolu Yıldızları Türkiye Taekwondo Şampiyonası grup eleme müsabakalarına, Batı Marmara Bölgesi'nde mücadele edecek Tekirdağ grubundan 7 tane Çerkezköylü sporcu katılacak.

Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı temsil edecekler
23 Ocak 2015 Cuma 18:15

 Şampiyonada yarışacak olan Batı Marmara Bölgesi Taekwondo Bayanlar Antrenörü ve Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel turnuva ile ilgili bilgiler verirken "Turnuva üç ayaklı olacak. 8’i bayan altısı erkek olmak üzere Tekirdağ 14 sporcu ile şampiyonaya katılacak. Çerkezköy’den Güzel Spor Kulübü’nden 51 kilogramda Yıldız Bayanlarda Ceyda Cımbırt, 33 kilogram Yıldız Bayanlarda Kübra Kepenek, 29 kilogramda Yıldız Bayanlarda Senanur Kepenek, Saray Filiper Spor Kulübü’nden 41 kilogramda Nilay Gürbüz ve Şampiyon Spor Kulübü’nden 59 kilogramda Zümre Yılmaz Tekirdağ’ı temsil edecek” dedi.


ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Grup eleme müsabakalarına geçtikleri taktirde, Manisa'da yarışmaya hak kazanacaklarını belirten Bilal Güzel "Bu turu geçtiğimiz takdirde ikinci ayakta Manisa’da yarışacağız. Bu turu da geçtiğimiz vakit finaller Sivas’ta gerçekleştirilecek. Geçen yıl Tekirdağ’da düzenlenen şampiyonalarda ilimizi finallere taşımıştık. Bu yılda bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Çerkezköy’lü sporcularımız ile ilçemizi de en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.


ÇERKEZKÖYÜ 3 ERKEK SPORCU TEMSİL EDECEK


Şampiyonada yarışacak olan Batı Marmara Bölgesi Taekwondo erkekler Antrenörü ve Çerkezköy Şampiyon Spor Antrenörü Vural Ayaz da şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulunurken "Sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Şampiyon Spor Kulübü’nden 41 kilogramda Yaşarcan Özer, 37 kilogram da Samet Ayaz ve 49 kilogramda Berkan Arslan Tekirdağ için mücadele edecek. Altı sporcumuza sonuna kadar güveniyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. En iyi başarılar ile Tekirdağ’a döneceğiz” ifadelerini kullandı.


Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.