Çerkezköy’ün çehresini değiştirecek projede ilk adım

Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan proje kapsamında “Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Tam Otomatik Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi” için 7 Nisan 2021’de ihaleye çıkılıyor

Çerkezköy’ün çehresini değiştirecek projede ilk adım
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Mart 2021 Perşembe 12:17

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, “Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Tam Otomatik Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi” için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu)’ta ihale yayımladı. 7 Nisan 2021’de saat 10.00’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek ihalenin ardından Çerkezköy’ün çehresini değiştirecek proje için çalışmalara başlanacak.
Projenin genelinde Atatürk ve Öztrak Caddesinde TESKİ içme suyu hattını, Büyükşehir Fen İşleri Yağmur suyu hattını yapacak. Aynı zamanda Atatürk Caddesi’nde içme suyu hattı yenilenecek. Meydan Altı Otoparkı projesi Büyükşehir tarafından projelendirilecek ve üstyapıdaki düzenlemeler de Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.