Çerkezköy'ün en güzel lokalini yaptılar

2006 yılında kurulan Çerkezköy Gömüşhaneliler Derneği Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosova Sokak No:11 adresine taşınarak, üyelerine hizmet vermeye başladı. Son derece modern olan yeni Dernek Merkezi şuanda Çerkezköy'ün en modern ve güzel Dernek Lokali olarak hizmet veriyor.

Çerkezköy'ün en güzel lokalini yaptılar
24 Mart 2010 Çarşamba 00:00

BU GURUR GÜMÜŞHANELİLERİN
    Tuncay Yegin'in Dernek Başkanı olmasının ardından adından sıkca söz ettirmeye başlayan Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Çerkezköy'ün en güzel ve modern Dernek Lokali'ni açmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyor.

YENİ YERİNE TAŞINDI
    2006 yılında kurulan ve 4 yıl boyunca Gazi Mustafa emal Paşa Mahallesi Yalçıner Sokak'ta hizmet veren Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği aynı mahallede bulunan Kosava Sokak No:11 adresine taşındı.

ŞIK VE MODERN
    Yaklaşık 200 metrekare kapalı alanı bulunan Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'nin yeni Dernek Lokali modern mimarisi ve son derece şık iç dizaynı ile Çerkezköy'de faaliyet gösteren en modern Dernek Lokali olarak hizmet veriyor.

KAHVE GÖRÜNÜMÜNDEN KURTARDIK
    "Derneğimizi kahve görüntüsünden kurtarmak, oyun oynamayan insanların da gelip oturacağı, dinleneceği, sohbet edeceği, hasbihal yapacağı, kitap okuyacağı bir ortama kavuşturmak için böyle güzel ve modern bir lokal hazırladık" diyen Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Tuncay Yegin, "Üyelerimizin, işadamlarımızın ve Yönetim Kurulumuzda bulunan arkadaşlarımızın yardım, destek ve özverileri ile burayı hazırladık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katkı koyan, destek veren herkese 25 Nisan Pazar günü yapacağımız açılışta plaket vereceğiz" dedi.

10 BİN TL HARCANDI
    Gümüşhaneli işadamı ve üyelerin katkıları ile Dernek Lokali'ni hazırladıklarını ve bu aşamaya getirdiklerini belirten Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Tuncay Yeğin, "Burasını böylesine modern ve güzel bir hale getirmek için 10 bin TL civarında bir harcama yaptık. Aslında bu harcanan rakam böyle güzel bir yer için az gözükebilir. Çünkü biz birçok şeyi hatıra, dostluğa binaen ücretsiz yaptırdık" dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
    Dernek Lokali'nin içinde kütüphane ve mescitin de bulunduğunu kaydeden Dernek Başkanı Tuncay Yegin, "Belki böyle bir lokal bu yakın çevrede başka yok. Buranın yapılmasında, bu hale gelmesinde tüm üyelerimizin, işadamlarımızın ve Yönetim Kurulumuzun emekleri, katkıları var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ BİRLİKTE KOYALIM
    Şuanda Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'ne birçok işadamının destek verdiğini ve sahip çıktığını belirten Dernek Başkanı Tuncay Yegin, "Hala mesafeli duran işadamlarımız, abilerimiz var. Onların da artık katkı koymalarını, destek olmalarını bekliyoruz. Gelsinler taşın altına hep birlikte elimizi koyalım" dedi.

AÇILIŞ 25 NİSAN'DA
    "Çerkezköy'de yaşayan Gümüşhaneliler için tertemiz, pırıl pırıl bir yer yaptık ve hizmetlerine sunduk" diyen Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Tuncay Yegin, "İnşallah yeni lokalimizin açılış törenini 25 Nisan'da geniş bir katılım ile yapacağız. Açılıştan önce bu Cumartesi günü tüm üyelerimiz ve hemşehrilerimiz ile birlikte bir toplantı yapıp, eksiklerimizi göreceğiz ve değerlendirmelerde bulunacağız. Tüm üyelerimizi ve hemşehrilerimizi Derneğimize sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırıyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.