Çerkezköy’ün gururu Kıroğlu gümüş madalya ile döndü

Çerkezköy’ü daha önce uluslararası turnuvalar da dahil olmak üzere birçok organizasyonda başarıyla temsil eden ve birçok madalya kazanan Murat Kıroğlu, 11 ülkeden sporcuların katıldığı 9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası’ndan gümüş madalya ile döndü.

Çerkezköy’ün gururu Kıroğlu gümüş madalya ile döndü
13 Eylül 2014 Cumartesi 07:37

150 KADIN 281 ERKEK SPORCU MÜCADELE ETTİ
Dünya Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve 11 ülke bayrağının dalgalandığı 9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası’nda Çerkezköy’ü temsil eden Murat Kıroğlu bu önemli organizasyondan gümüş madalya ile döndü.  Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nun ev sahipliği yaptığı 9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası, büyük rekabete sahne olan mücadelelerin ardından sonra ererken; Ümit, Genç ve Master kategorilerinde yapılan müsabakalarda 150 kadın, 281 erkek sporcu mücadele verdi.

TURNUVAYI İKİNCİ OLARAK TAMAMLADI
Yarışmada Çerkezköy’ü temsil eden başarılı sporcu Murat Kıroğlu, ilk rakibini Kanku sho Katası ile 5-0, ikinci rakibini Empi Katası ile 5-0, üçüncü rakibini Unsu Katası ile 5-0 yenerek finale kalmayı başardı. Finalde Gangaku Katası çizerken yaşadığı denge kaybı sebebiyle rakibine 3-2 yenilen Kıroğlu, yaşadığı şanssızlığa rağmen turnuvayı ikinci olarak tamamladı ve Çerkezköy'e gümüş madalya ile döndü.

BU ALANDA TEKİRDAĞ’DA MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Turnuvada gördüğü eksiklerini tamamlayıp Arnavutluk'un başkenti Tiran’da düzenlenecek 6.WSKU Avrupa Şampiyonası’na daha iyi hazırlanacağını ifade eden Kıroğlu, “Avrupa Şampiyonası’na sadece yarışmacı olarak değil Kapaklı Sitespor Kulübü antrenörü olarak 1 takım ve 3 ferdi sporcuyla birlikte katılacağım. Hedefimiz, ülkemize altın madalya ile dönmek. Ayrıca, Tekirdağ’dan bu alanda milli sporcular yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.