Çerkezköy’ün gururu oldu

İspanya’da Ekim ayında yapılacak alan Avrupa Gençler Taekwondo şampiyonası öncesinde Ankara'da yapılan gençler milli takım seçme müsabakalarında 73 kilogramda yarışan milli sporcu Samet Ayaz tüm rakiplerini farklı yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Çerkezköy’ün gururu oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 11:43

SAMET AYAZ’DAN BÜYÜK BAŞARI
Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün Milli sporcusu Samet Ayaz Ankara Keçiören Taha Akyol Spor salonunda devam eden Avrupa şampiyonası Milli Takım seçmelerinde 73 kilo genç erkeklerde Türkiye şampiyonu oldu. Milli sporcu Samet Ayaz 73 kilo Genç erkekler kategorisinde Avrupa Şampiyonası Milli takım seçmelerinde beş maç yaptığını ve beşini de farklı olarak kazanıp Türkiye şampiyonu olduğunu belirtti. Ayaz, “Avrupa şampiyonası Milli takım seçme müsabakalarına bir süredir Milli antrenör olan babam Vural Ayaz’ın çalıştırıcılığında ve nezaretinde sıkı bir çalışma yaptım. Diğer organizasyonlarda olduğu gibi bu organizasyonda da Milli takım seçmelerinde derece alarak milli takım formasını giyerek Avrupa şampiyonasında yer almak ve ülkemi çok iyi bir şekilde temsil etmek öncelikli düşüncemdi. Başarılı olmak için elimden geleni yaparak elemelerde beş maçımı da farklı şekilde kazandım. Amacım Milli forma ile de Avrupa’da ses getirmek ve başarılı olmak başka bir düşüncem de yok” diye konuştu.
“AVRUPA’DA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”
Samet Ayaz’ın antrenörü olan babası Milli Antrenör Vural Ayaz’da, “Samet, Avrupa şampiyonası Milli takım seçmelerinde başarılı olmak için gerçekten çok ama çok sıkı ve bir o kadarda disiplinli bir çalışma yaptı. Yaptığı bu çalışmanın meyvesini de Türkiye şampiyonu olarak elde etti. Samet toplam beş maç yaptı ve beş maçta da rakiplerini açık ara mağlup etti. Samet Ayaz’ın Milli takım forması ile Avrupa’da da başarılı olacağına inanıyorum. Samet’in seçmelerde de 73 kiloda Türkiye şampiyonu olmasından mutluyuz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.