Çerkezköy’ün kızları rakip tanımıyor

İlk üç maçını kazanarak ilk yarıyı namağlup bitiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kız Basketbol Takımı, Yıldız Kızlar Tekirdağ İl Birinciliği müsabakalarının ikinci yarısına da muhteşem bir başlangıç yaparak deplasmanda Çorlu Belediyesi Kız Basketbol Takımını 79-33 yenerek oynadığı altı maçtan da galibiyete ayrılmayı başardı

Çerkezköy’ün kızları rakip tanımıyor
26 Şubat 2016 Cuma 18:21

6’DA 6 YAPTILAR

Rakiplerine karşı üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kız Basketbol Takımı oynadığı 6 maçta rakip potalara 516 sayı bırakırken, kendi potasında sadece 210 sayı gördü. Oynadığı 6 maç sonunda 12 puanla zirvedeki yerini koruyan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kız Basketbol Takımı, kalan 4 maçını da kazanıp grubunu lider bitirmesi halinde Edirne'de düzenlenecek olan Türkiye Yıldız Kızlar Bölge Şampiyonası'nda mücadele etme hakkını kazanacak.

ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR TEMPODA DEVAM EDİYOR

Sueda Zehre Kıroğlu, Burcu Önder, Buse Bıyık, Buse Başak, Kübra Yavaş, Yağmur G. Anıl, İclal Duranoğlu, Melis Yağmur, Ahsen Erbay, Ceren Tekin, Selinay Taş ve Emine Nur Esen'den oluşan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kız Basketbol Takımı, antrenmanlarına Çerkezköy Belediyesi Spor Kompleksi’nde devam ederken, kalan 4 maçı da kazanmayı hedefliyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.