Çerkezköy’ün kızları zirveyi bırakmadı

Tekirdağ Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı, Çorlu Belediyesi’ni 90 – 23 gibi farklı bir skorla mağlup ederek zirvedeki yerini korudu

Çerkezköy’ün kızları zirveyi bırakmadı
10 Şubat 2016 Çarşamba 15:50

2’DE 2 YAPTILAR

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakanın başından sonuna kadar rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı oyuncuları, Çorlu Belediyesi karşısında rahat bir galibiyet alarak 2’de 2 yaptı.

67 SAYI FARKLA KAZANDILAR

Karşılaşmayı 90 – 23 gibi farklı bir skorla kazanmayı başaran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı, Tekirdağ Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nin ikinci haftasından da galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

Galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşayan oyuncular, bu güzel anı ölümsüzleştirmek için sahanın içinde ebeveynleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.