Çerkezköy’ün sessiz yığınları olarak kalmayın

İstanbul AKP İl Binası’nda düzenlenen mülakata davet edilmeyen Mehmet Can Danyeli, sosyal medya üzerinden zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Danyeli yaptığı açıklamada, “Tekirdağ'da tüm ilçeleri kaybettiren geçmiş kimselerin yerine bugün ki, bu yeni kimseler vekillik döneminde de bizlere zarar vereceklerdir. Partiye gönül vermiş kimselere sesleniyorum, Genel Merkeze, Başbakanımıza ve hatta Cumhurbaşkanımıza Çerkezköy'de gördüğünüz yanlışlıkları, hataları ve adaletsizlikleri yazın. Yoksa tekrar aynı durumlara düşeceğiz. Sizler partiye gönül veren kimseler hem bu milletin hem de Çerkezköy'ün sessiz yığınları olarak kalmayın, adaletsiz ve riyakar kimselerin putlarını yıkıp, gerçek aydınlığı Çerkezköy'e bağışlayın” dedi

Çerkezköy’ün sessiz yığınları olarak kalmayın
19 Kasım 2014 Çarşamba 07:32

KENDİSİNİ DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

7 Aralık tarihinde yapılacak olan AKP Çerkezköy İlçe Kongresi öncesinde İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Mehmet Can Danyeli, İstanbul AKP İl Binası’nda yapılan mülakata çağırılmaması üzerine sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Danyeli yaptığı açıklamada, “Bazı şeylerde açık konuşmak adamlığın şiarındandır. Bende burada bir kaç kelam etmek istiyorum, çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır bizlerin pusulası. Değerli Kamuoyu, İlçe Başkanlığı'na adaylığımı koyduğum günden beri, beni destekleyen tüm herkese minnettar olduğumu bildirmek isterim. Aynı heyecanı birlikte yaşadık. Burada şahsımı koordinatör milletvekiline tanıtırken bana niçin adaysın diye sorduklarında onlara ‘Bu dönem farklı dönem, bu dönem adaletin tescil olacağı dönem’ dediğim de hem İl Başkanımız Ahmet Akçay, hem de İl Koordinatörümüz Ülker hanım dediğimi doğrulayıp tasdiklemişlerdi” diye konuştu.

BANA İNANÇ AŞILADILAR

Cumhurbaşkanı ve Başbakanın gençlerin önünü açın, eğitimli gençlere ihtiyacımız var diye beyanat verdikleri için adaylığını koyduğun beyan ettiğini ifade eden Mehmet Can Danyeli, “İsim zikretmeden diğer aday adaylarından bazılarının kısa siyaset hayatımda yaptıklarımın hayalini dahi hayal edemeyecekleri için adaylığımı koydum. Çerkezköy'de Kızılpınar'dan Veliköy'e, sanayicisine, sendikasına, esnafına, roman dostlarımıza kadar hepsiyle aynı tas çorbadan içmişliğimiz var diye adaylığımızı koyduğumu beyan ettik. İl Başkan Yardımcımız Tahir Eke, ‘Bana için rahat olsun ben şahsım olarak iki kişiyi önerdim bir tanesi sensin’ dedi. Koordinatör Milletvekili bu adaylara göre her şeyin çok daha iyi, tek korkum 25 yaşında olman ama sen bu yola çıktığın da kimler arkanda olacak dediğinde referanslarımı saydığımda, beni doğrulayan tavrıyla bana inanç aşılamıştır” dedi.

TECRÜBE DEDİLER HEP PARTİDE OLDUĞUNU İFADE ETTİ

Danyeli açıklamasının devamında ise, “İl Başkanı Ahmet Akçay Başkanımız, Tahir Eke ve Hanifi Belindir'e benim için ‘Cevher’ diye hitap ettiği için inancımız tam idi. Üniversite mezunu istiyorlardı, iki tane dört yıllık bir tane iki yıllık üniversite mezuniyetim var. Genç talepleri olduğunu söylüyorlardı, Teşkilatlanma Başkanımız Süleyman Soylu'nun İlçe Başkanı olduğu yaştayım. Tecrübe arıyorlardı, parti kurulduğu gün ve bugün arasında geçen gün kadar partimdeyim. Faaliyet proje diyorlardı, teşkilatımla birlikte Türkiye'de ilk 10'a giren teşkilatım. Referans istiyorlardı; Mesut İşlek, Süleyman Kozuva, belli başlı ismini veremeyeceğim milletvekilleri, Timfed Başkanımız ve daha niceleri referans oldular. Sicilin temiz olmasını istiyorlardı, o da tertemiz çıktı. Ama maalesef ki bugün parti kurucularına, İsrail askeri olmakla suçlayan, siyonist olmakla suçlayan, ismi geçmişte farklı suç mevzularına karışmış kimselerin adaylıklarının kabul gördüğünü bizimkilerin ise kabul görmediğini görüyorum” ifadelerini kullandı.

OLACAK İLÇE BAŞKANINA BAŞARILAR DİLEDİ

Kesinlikle üzülmediğini ve bunu kimler planlıyorlarsa kendilerinden korktuğunu ifade eden Danyeli, “Korkunun ecele faydası yoktur, bizleri bugün Süleyman Soylu'nun karşısına çıkartmaya korkan zihniyetin efendileri her kimseler, yarın bu partiye ve halka hizmet edecek kimselerin önünü kapadıkları için, geçmişte nasıl olduysa bu yeni kimselerde siyaset sahnesinden silineceklerdir. Bu kimseler kendilerini çok iyi biliyorlar, halkta bu kimseleri biliyor. Partimin ismi zarar görmesin, makamlar zarar görmesin diye isimlerini yazmıyorum. Bunları Allah'a havale ediyorum, geçmişte yaptığım gibi. Hatırlarsınız bizleri gençlik kollarından men eden, hizmetten men eden kimselere ne olduğunu, bunlar beterleri ile karşılaşacaklar. Çünkü Gençlik Kolları ile Ana Kademenin hizmet cetveli arasında çok fark var. Şimdiden yeni İlçe Başkanımıza hayırlısı olsun demek istiyorum, rabbim partimizi asalak kullarından, soytarı kişiliklerden, sözü özü bir olmayan yel değirmenlerinden en kısa zamandan kurtarsın” açıklamasında bulundu.

GERÇEK AYDINLIĞI ÇERKEZKÖY’E BAĞIŞLAYIN

Mehmet Can Danyeli açıklamasının sonunda ise, “Tekirdağ'da tüm ilçeleri kaybettiren geçmiş kimselerin yerine bugün ki bu yeni kimseler vekillik döneminde de bizlere zarar vereceklerdir. Partiye gönül vermiş kimselere sesleniyorum, Genel Merkeze, Başbakanımıza ve hatta Cumhurbaşkanımıza Çerkezköy'de gördüğünüz yanlışlıkları, hataları ve adaletsizlikleri yazın. Yoksa tekrar aynı durumlara düşeceğiz. Sizler partiye gönül veren kimseler hem bu milletin hem de Çerkezköy'ün sessiz yığınları olarak kalmayın, adaletsiz ve riyakar kimselerin putlarını yıkıp, gerçek aydınlığı Çerkezköy'e bağışlayın” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.