Çerkezköy’ün tek gerçek takımı Çerkezköyspor’dur

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında hafta sonu oynanan 1911 Çerkezköyspor maçını değerlendirdi. Mücadelede takım olarak 1911 Çerkezköyspor'dan daha etkili taraf olduklarını belirten Korkmaz "Faul gerekçesiyle sayılmayan gol kararı yanlıştı. O pozisyonda faul yoktu” ifadelerini kullandı

Çerkezköy’ün tek gerçek takımı Çerkezköyspor’dur
27 Aralık 2014 Cumartesi 08:41

 BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Çerkezköyspor Kulübü'nde Perşembe günü saat 09.00'da düzenlenen basın toplantısında, sezonun ilk devresine son iki hafta kaldığını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz "Önümüzdeki hafta oynanması gereken Karadeniz Gençlikspor maçı, federasyon kararı nedeniyle hükmen lehimize sonuçlanacak. Ligin son haftasında ise Çorluspor 1947 ile karşı karşıya geleceğiz. Ardından da erteleme maçında Sitespor’u ağırlayacağız. Bu şekilde ilk devreyi tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

3 PUAN PAROLASI İLE ÇIKTIK

Son iki haftadır mağlubiyet aldıklarını ve 1911 maçına galibiyet için çıktıklarını dile getiren Korkmaz "Malkara Belediyespor ardından da Muratlı Belediyespor maçlarını mağlup olarak kapattık. Takım olarak iyi mücadele veriyor, ancak sonuç alamıyorduk. Bu nedenle 3 puana ihtiyacımız vardı. 1911 Çerkezköyspor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele verdik. Saha zemini nedeniyle her iki takım da oyun olarak olumsuz etkilense de ayakta kalmaya çalıştı” ifadelerini kullandı.

O POZİSYONDA FAUL YOKTU

Mücadelede etkili olan tarafın kendileri olduğunu ve 3 puanı hak ettiklerini belirten Korkmaz "Çerkezköyspor’un gerçek gücü için görülmeye değer bir maçtı. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Filelere giden iki topumuz gol olarak geçerli sayılmadı. Bunlardan ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gol kararı doğruydu. Ancak faul gerekçesiyle sayılmayan gol kararı yanlıştı. O pozisyonda faul yoktu. Karşılaşmanın hakemi nizami golümüzü vermedi. Bunların dışında bir topumuz direkten döndü, Mehmet Narin ile girdiğimiz pozisyonları da gole çeviremedik. Sonuçta da karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık” ifadelerine yer verdi.

1947 MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ

Yaşadıkları puan kayıplarına rağmen zirve iddiasından vazgeçmediklerini kaydeden Korkmaz “Her şey devam ediyor. Ligin son hafta maçında Çorluspor 1947 takımını ağırlayacağız. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamız halinde zirve ile puan farkı 5’e inecek. Bu da 3 puanlı sistemde kapanmayacak bir fark değildir. Bizler de şimdiden Çorluspor 1947 takımı ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

3 PUANLA AYRILAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

1911 Çerkezköyspor karşısında sergiledikleri oyunla Çerkezköyspor’un gücünü gösterdiklerini ifade eden Korkmaz “Takım olarak etkili bir oyun sergiledik. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılamadığımız için üzgünüz. İnşallah bu puan kaybını kalan maçlarda telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Sezonun ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Korkmaz "Bir süredir çalışmalarımız sürüyor. Belirlediğimiz, eksikliğini hissettiğimiz mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız. Bu nedenle bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız, bazı arkadaşlarımız ise aramıza katılacak. Transferler arasında yabancı oyuncu da düşünüyoruz.” dedi. İlk devre sonu hedeflerinin 16 puan olduğunu belirten Korkmaz “Çorluspor 1947 maçı sonrasında tehir maçında Sitespor ile karşı karşıya geleceğiz. İlk devreyi 16 puanla tamamlayıp, ikinci devreye moralli girmek istiyoruz” dedi.        

TARAFTARIN %90'I ÇERKEZKÖYSPOR'U DESTEKLİYORDUR

Korkmaz, Çerkezköyspor taraftar grubunun 1911 Çerkezköyspor’u destekleme kararına da değinirken "Taraftarlar yıllardır Çerkezköyspor’u hem iç saha hem de dış saha da desteklediler. Kararlarına saygı duyuyorum. Bazılarının kişisel hesapları vardı, biz karşılayamadık. Karşı taraf karşıladı. Buna da saygı duyuyorum. Bazıları bireysel menfaatleri için tüm taraftarı diğer tarafa kaydırdı. Ben inanıyorum ki, taraftarın yüzde 90’lık bölümü Çerkezköyspor’u destekliyordur. Çerkezköy’ün tek gerçek takımı Çerkezköyspor’dur. Sezon öncesinde de buna benzer bir gelişme yaşanmıştı. Beklentileri karşılanmadığından bazıları bize dönmüştü. Yarın farklı bir durum olursa yine buraya dönebilirler.” ifadelerine yer verdi. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.