ÇERKEZKÖY’ÜN YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Turhan Toprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

ÇERKEZKÖY’ÜN YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Ocak 2022 Pazartesi 15:36

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdür Vekili Turhan Toprak,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Levent Yıldırım ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi bürokratları katıldılar.

GÖRÜŞ ALIŞ-VERİŞİNDE BULUNDULAR

   Toplantıda çalışmaların devam ettiği Atatürk ve Öztrak Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Tam Otomatik Meydan Altı Otopark Projesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ’nin kentimizde devam eden ve yapmayı planladığı yatırımlar hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

   Verimli geçen toplantının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılması planlanan çalışmaların olacağı noktalarda incelemelerde bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.