ÇESİAD'dan Akay'a hayırlı olsun ziyareti

ÇESİAD Başkanı Hakan Asbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Akay'ın uzlaşmacı mesajlarına atıfta bulunan ÇESİAD Başkanı Hakan Asbaş, "ÇESİAD olarak samimi, hoşgörülü ve töleranslı olmanın sorunların çözümünde başarılı olacağına inanıyoruz. Bunların sizin verdiğiniz mesajlara uyduğunu görüyoruz" dedi

ÇESİAD'dan Akay'a hayırlı olsun ziyareti
22 Nisan 2014 Salı 07:38

ÇESİAD (Çerkezköy Ergene Sanayici İş Hayatı Derneği) Başkanı Hakan Asbaş ve Dernek Genel Sekreteri Ali Arlı ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
ÇESİAD'DAN HAYIRLI OLSUN
Yeni seçilen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tebrik ziyaretleri kapsamında ÇESİAD üyelerini kabul etti. ÇESİAD Başkanı Hakan Asbaş öncülüğünde Çerkezköy Belediyesi'ne gelen sanayicileri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, dernek hakkında bilgi aldı. Hakan Asbaş, "Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun" dedi. Daha sonra Asbaş ile baraber ziyarete gelen Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek kendilerini tanıtarak "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu.
ÇESİAD HAKKINDA BİLGİ VERDİ
ÇESİAD ile ilgili bilgiler veren Dernek Başkanı Hakan Asbaş, "TUSKON 7 üye federasyon, 211 üye işadamları derneği ve Türkiye'nin her yerinden 55 bin girişimciyi temsil eden, dünyanın 140 ülkesinde partner kuruluşu bulunan kar amacı gütmeden çalışan bir sivil toplum kuruşudur. İşte bizlerde TUSKON çatısı altında MARİFED'e bağlı Çerkezköy, Saray ve beldelerinde faaliyet gösteren Tekirdağ ve Çorlu ile birlikte bine yakın üyemiz ile çalışmaktayız" dedi.
AMACIMIZ BÖLGEMİZİN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAK
ÇESİAD olarak amaçlarının bölgemizin ekonomik gelişimine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Hakan Asbaş şöyle devam etti: "Türkiyemizin ve bölgemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak üyelerimizin başarısı ve hedeflerine ulaşması için tecrübe ve iletişim sağlama konusunda yardımcı olunmaktadır. Bugün dünyanın 17. büyük ekonomisine sahip Türkiye'yi daha ileriye taşıyarak üzerinde yaşadığımız dünyayı ekonomik, sosyal ve kültürel olarak güzelleştirmek için gösterdiğimiz çabayı artırarak sürdüreceğiz."
SİZİ UZLAŞMACI GÖRÜYORUZ
Yeni başkan Vahap Akay'ı verdiği demeçlerden uzlaşmacı olduğu yönünde izlenimler edindiklerini dile getiren ÇESİAD Başkanı Hakan Asbaş şunları kaydetti: "Sorunların gerçekçi ve doğru teşhisler koymak sonrada bunların güç birliği ile çözüme kavuşturmak için biraz cesaret birazda basiretin yeterli olduğuna inanıyoruz. 'Uzlaşma' kavramını yüzyılımızın yönetim ilkesi olarak benimseyen liderlerin çok büyük başarılara imza attığını görüyoruz. Sorunları çözmede farklı görüş ve düşüncelere hoşgörülü, toleranslı yaklaşımın çok etken bir yol olduğunu biliyoruz. Sizlerin de vermiş olduğu birlik ve beraberlik mesajlarınızdan bu çizgide olduğunuzu düşünüyoruz."
ÇESİAD'I KURULDUĞU GÜNDEN BERİ TANIYORUM
ÇESİAD Başkanı Hakan Asbaş ve beraberindeki üyelere ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "ÇESİAD üç yıl önce kurulmuştu. Kurulduğu günden beri çalışmalarını takip ettim. Zaman zaman içinde de yer aldım. Çerkezköy'e katkılarınızı biliyorum. İnşallah bundan sonra üzerimize düşeni yapacağız. Hep birlikte Çerkezköy'e katkı sağlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çerkezköy asbaş çesiad - 10 yıl önce
sayın hakan bey vahab kardeşimiz hizmetlere başlamadı bir daha ziyaret edermiziniz.saygılar
Avatar
tamer içli - 10 yıl önce
tebrikler başkanım tebrikler çesiad....hoşgörü sizlerle daha anlamlı.
Avatar
şakirt - 10 yıl önce
hayırlı olsun birbirinize pek yakışmışsınız, bakalım bu saatten sonra bu milletten hangi yüzle burs ve himmet isteyeceksiniz