Çetin, 2.Lig’e Yükselen Kapaklıspor’u Tebrik Etti

Kapaklıspor Basketbol Takımı tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Basketbol 2.Lig’e yükseldi.

Çetin, 2.Lig’e Yükselen Kapaklıspor’u Tebrik Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Haziran 2022 Pazartesi 12:13

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2021-2022 Sezonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi ikincisi olan ve önümüzdeki yıl Türkiye Basketbol 2.Lig’de mücadele edecek Kapaklıspor Basketbol takımını tebrik etti.

Başkan Çetin, “Bizlere büyük bir mutluluk yaşatan Kapaklıspor Basketbol takımımızın tüm sporcu, teknik ekip, yönetim ve taraftarlarını yürekten kutluyor, önümüzdeki yıl ilçemizi ve ilimizi temsil edeceği 2.Lig’de şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

KAPAKLISPOR 2.LİG’DE

Grup maçlarını namağlup tamamlayarak final grubuna katılan Kapaklıspor Basketbol Takımı burada da rakiplerini mağlup ederek finale yükseldi. Balıkesir’de Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanan şampiyonluk maçında Çayırova Belediyespor’a 76-63 mağlup olan Kapaklıspor Türkiye ikincisi olarak sezonu tamamladı.

BAŞKAN ÇETİN ŞAMPİYONLUK MAÇINI TRİBÜNDE İZLEDİ

Sezon boyunca zaman zaman tribünde maçları izleyerek takıma büyük destek veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda Kapaklıspor ile Çayırova Belediyespor arasında oynanan şampiyonluk maçında da takımı yalnız bırakmadı.

“2.LİG’DE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkan Çetin, “Grup ve final maçlarını namağlup tamamlayan temsilcimiz Kapaklıspor finalde Çayırova Belediyespor ile karşılaştı. Takımımızı başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, kulüp yöneticileri ile birlikte tribünde destekledik. Maçın ilk yarısını önde tamamlayan takımımız maçı az bir farkla kaybetti. Takımımız şampiyon olamadı fakat 2.Lig’e yükselerek bizlere büyük gururu yaşattı. İlçemizin artık bir profesyonel takımı var. Bizlere büyük bir mutluluk yaşatan Kapaklıspor Basketbol takımımızın tüm sporcu, teknik ekip, yönetim ve taraftarlarını yürekten kutluyor, önümüzdeki yıl ilçemizi ve ilimizi temsil edeceği 2.Lig’de şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.