Çetin, Birbirimizi Gözeterek Bu Günleri de Geçireceğiz

Kapaklı Belediyesi tarafından zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımız ile engelli vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırılıyor

Çetin, Birbirimizi Gözeterek Bu Günleri de Geçireceğiz
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Mayıs 2020 Salı 12:16


“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Sabrederek, paylaşarak, birbirimizi gözeterek bu günleri de geçireceğiz." dedi.
"HER GÜN KAPILARINA SICAK YEMEKLERİNİ ULAŞTIRIYORUZ"
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kovid-19 salgınına karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Sabrederek, paylaşarak, birbirimizi gözeterek bu günleri de geçireceğiz. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ediyoruz. İlçemizde tespit ettiğimiz bakacak kimsesi olmayan, evinde yemek pişirecek durumda olmayan yaşlı, engelli, hasta komşularımızın, her gün kapılarına kadar sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. " dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.