Çetin büyüklerimizi unutmadı

Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yaşlılar Haftası programında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin büyüklerimizi ziyaret ederek hediye paketi verdi.

Çetin büyüklerimizi unutmadı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Mart 2021 Perşembe 11:05


Kapaklı Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşlara ziyaret programı düzenledi. Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Başkan Çetin, büyüklerimizle bir araya geldi.
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yapılan ziyaretlerde yaşlılarımızın ellerini öperek hayır dualarını istedi. Başkan Çetin yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı, “Yaşlılarımızı sadece bugünlerde değil her gün hatırlayıp, her gün ziyaretlerini geliyoruz. Bugün de günün anlam ve önemine binaen tekrar ziyaret etmek istedik. Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediye paketlerimizi büyüklerimize teslim ettik. Her zaman varlıklarıyla güç bulduğumuz eli öpülesi kıymetli büyüklerimizin bir kez daha haftalarını kutluyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.