Çetin çalışmaları yerinde inceledi

Bahçelievler ve Karaağaç Mahallelerinde başlayan dere ıslah ve temizlik çalışmaları Atatürk Mahallesinde devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin derelerdeki çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak şehre yakışır bir görünüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Çetin çalışmaları yerinde inceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ağustos 2019 Perşembe 13:11

ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi İş birliği ile Atatürk Mahallesi içerisinden geçen dereler de temizlik ve ıslah çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamasında " Öncelikle kentimiz genelindeki derelerimizde sürdürdüğümüz çalışmalarımıza verdiği desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. Derelerimizde ki çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak şehrimize yakışır bir görünüme kavuşturacağız. Halkımızın güvenine layık olacağız. Söz verdiğimiz gibi akılla, tutkuyla ve aşkla daha yaşanabilir Kapaklı için gece gündüz demeden çok çalışacağız. Biliyoruz daha yapacak çok işimiz var. Birlikte el ele gönül gönüle, omuz omuza vererek şehrimizi yine birlikte kalkındıracağız” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.