Çetin çalışmaları yerinde inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Faruk Ilgaz Caddesi’nde devam eden yağmur suyu ve yaya kaldırımı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çetin çalışmaları yerinde inceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Mayıs 2020 Pazartesi 13:50


Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi tarafından yapımı süren yağmur suyu çalışmaları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yaya kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek emekçilere kolaylıklar diledi.
“İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA ÇALIŞIYORUZ”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in GAZDAŞ yetkilileri ile yapmış olduğu girişimler doğrultusunda Faruk Ilgaz Caddesi'nde başlayan ve tamamlanan doğal gaz altyapı çalışmalarının ardından caddede yağmur suyu ve yaya kaldırımı çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek emekçilere yardım eden ve kolaylıklar dileyen Başkan Çetin konuyla ilgili, “Vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha güvenli ve kolay yapmaları için Faruk Ilgaz Caddemizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımına başlanan yaya kaldırımı yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek emekçilerimize kolaylıklar diledik. Yaya kaldırımlarının tamamlanmasının ardından 1. Etap beton yol yapım çalışmaları ile caddemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Hizmet sevmekle başlar ve biz kentimizi seviyoruz. Daha yaşanabilir bir Kapaklı için ilk günkü heyecanımızla çalışıyoruz.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.