Çetin, gazetecilerin sorularını yanıtladı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, bölgemizde görev yapan gazetecilerle katıldığı canlı yayın programında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Çetin, gazetecilerin sorularını yanıtladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Eylül 2021 Çarşamba 11:41

Kapaklı Belediye TV’nin sosyal medya ve Youtube hesaplarından yayınlanan canlı yayın programını yaklaşık 3 saat sürdü.
Atatürk Kültür Merkezi’nde Kamil Bilici moderatörlüğünde düzenlenen programa Kapaklı Gazetesi’nden Furkan Bolat, Havadis Gazetesi’nden Kadir Kıldıze, Kapaklı Bakış Gazetesi’nden Mehmet Akif Aldoğan, Kapaklı Gündem Gazetesi’nden Talip Öztürk, Kapaklı Yorum Gazetesi’nden Asım Yavuz, Çerkezköy Ekspres Gazetesi’nden Hüseyin Gökçeli, Trakya Flaş Gazetesi’nden Abdülhamit Albez, Trakya Yankı Gazetesi’nden Turgay Bozkurt ve Çerkezköy Gazetesi’nden Tamer Avcılar katıldı.
PINAR BULVARI ŞENLİĞİ VE SÜNNET ŞÖLENİ 25-26 EYLÜL’DE
Belediye Başkanı Mustafa Çetin, programda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak ilçe genelinde devam eden altyapı, üstyapı, kültürel ve sosyal etkinlikler ile Kapaklı’ya kazandırılacak projelerden söz etti.  Çetin, ülkemizdeki orman yangınlarından dolayı ertelenen Sünnet Şöleni ve Pınar Bulvarı Şenliği’nin de 25-26 Eylül tarihlerinde yapılacağını duyurdu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.