Çetin, Gönüllü Vatandaşlara Plaket Takdim Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Bakım ve Destek Hizmetleri’nin gönüllü vatandaşlarına plaket takdim ederek teşekkür etti.

Çetin, Gönüllü Vatandaşlara Plaket Takdim Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Kasım 2020 Cumartesi 11:35


Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ‘Evde Bakım ve Destek Hizmetleri’ ekipleri ile Kazak Gölü Kır Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kahvaltıda konuşan  Sağlık İşleri Müdür Vekili Mehmet Doğancı, “Gittiğimiz evlerdeki vatandaşlarımızın bir gülümsemesi bizleri çok mutlu ediyor. Belediyemizin şefkat elini vatandaşlarımıza uzatıyoruz, hedefimiz daha fazla aile ve gönle dokunmak. Bu hizmette bizle olan gönüllü arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”
Doğancı’nın ardından söz alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tamamen gönüllülük esası ile Kapaklı’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşan Evde Bakım ve Destek Hizmetleri gönüllü vatandaşlarına teşekkür etti. Başkan Çetin, “Belediyede herkesle görüşüp, zaman ayırmaya gayret ediyorum. Kapaklı’da dinleyeni bulmak gibi bir özlem var. Göreve geldiğimiz günden beri yoğun şekilde çalışmaya, çaba göstermeye gayret ediyoruz. Özellikle bu pandemi döneminde sizler gibi tamamen gönüllülük esası ile vatandaşlarımıza hizmet etmek isteyen herkese çok teşekkür ediyorum. Önemli bir görev üstlenmiş bulunuyorsunuz, pandemiden dolayı dışarı çıkamayan yaşlılarımızın temizlikten kuaföre, sağlıktan diğer temel ihtiyaçlarına kadar yardımlarına koşuyorsunuz, Allah hepinizden razı olsun. Gönül belediyeciliği derken tam olarak bundan bahsediyorduk.” diye konuştu.
PLAKET TAKDİM ETTİ
Kahvaltı programının ardından Belediye Başkanı Mustafa Çetin, gönüllü olarak Evde Bakım ve Destek Hizmetleri’nde görev yapan vatandaşlara plaket takdim ederek teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.