ÇETİN GROUP İFTARDA BULUŞTU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Çetin Group tarafından Atak Kozmetik bahçesinde verilen iftar yemeğinde Çetin Group personeli ve yöneticileri bir araya geldi. Yemekte Çetin Group'u Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırıklar da yalnız bırakmadı

ÇETİN GROUP İFTARDA BULUŞTU
24 Temmuz 2012 Salı 15:33

Çerkezköy, Çorlu, Lüleburgaz, İstanbul, Bolu, İzmir, Adana başta olmak üzere yurdun farklı noktalarında 4 binin üzerinde çalışanı bünyesinde istihdam eden Çetin Group'un Çerkezköy'deki tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinin firmanın üst düzey çalışanları ve yöneticileri katıldı.

 

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

İftar yemeğinin ev sahipliğini Çetin Group Yönetim Kurulu BaşkanıAhmet Çetin ve eşi Sevay Çetin yaparken, iftar yemeğinde bir konuşma yapan Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin, böylesine anlamlı ve güzel bir günde iftar davetlerini kırmayarak programa katılan tüm çalışanlara teşekkür etti.

HEDEF YİNE AYNI

"İnşallah gelecek yıl düzenleyeceğimiz iftar yemeğimizde fabrikamızın bahçesine sığmayız" diyen Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Her geçen gün Çetin Group Ailesi'ne katılanlar olduğunu, ailemizin büyüdüğünü görmek beni heyecanlandırıyor, mutlu ediyor. İnşallah bu heyecan ve mutluluk devam eder" dedi.

"Bu tür güzel akşamların ve iftarların Allah tekrarını nasip etsin" diyen Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yemeğe katılan personel ve yöneticilere birkez daha teşekkür etti.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'in ardından konuşan Çetin Group Genel Koordinatörü Mahmut Bayramiçliler ise kendisinin kısa bir zaman dilimi öncesinde Çetin Gruop Ailesi'ne katılıdğını belirterek, "Bu benim katıldğıım en büyük aile yemeği oldu. Çetin Group Ailesi içerisinde başka bir hava barındıran, kendine has kuralları, toleransları, limitleri olan bir firma. İnşallah bundan sonra yapacağımız en küçük yemek bu olur" ifadesini kullandı.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

 Eşi Sevay Çetin ile birlikte konuklar ile yakından ilgilenen Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çetin Group'un 2014'nin ikirci yarısı ve 2013 yılında da yeni yatırımlar ve atılımlar ile büyümeye devam edeceğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.