Çetin Gruop’tan geleneksel 18’inci iftar yemeği

Bünyesinde güvenlik, taşımacılık, sosyal hizmetler, inşaat ve kozmetik sanayi gibi şirketleri barındıran, yaklaşık 5 bin çalışanıyla bölge istihdamına büyük katkı sağlayan Çetin Group, geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin 18’incisini Atak Kozmetik fabrikasının bahçesinde verdi. İftar programının ardından da Çetin Gruop’un kuruluşunun 18’inci yılı münasebetiyle çalışanlarla birlikte pasta kesildi.

Çetin Gruop’tan geleneksel 18’inci iftar yemeği
19 Haziran 2016 Pazar 17:44

İFTAR YEMEĞİ ATAK KOZMETİK BAHÇESİNDE VERİLDİ
Çetin Gruop’un geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18’incisi düzenlenen iftar yemeğinde davetlileri Atak Kozmetik bahçesinde eşi Seval Çetin ile birlikte karşılayan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin iftar boyunca da misafirleriyle yakından ilgilendi. İftar yemeğine Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin’in yanı sıra, saha amirleri ile proje şefleri, Çetin Güvenlik ve Çetin Sosyal Hizmetler çalışanları, Ahmet Çetin’in oğlu Atakan Çetin ile Çetin Gruop çalışanları katıldı.
AYNI SOFRAYI PAYLAŞMAK BİZLERİ MUTLU EDİYOR
İftar yemeğinde konuşan Çetin Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Her geçen gün soframızın daha genişlemesi ve sizlerle bu mübarek günde bu sofrayı paylaşmak bizler için çok büyük mutluluk ve heyecan kaynağıdır. İlk olarak 1998 yılında yaptığımız iftarımızı dün gibi anımsıyorum zaman çok hızlı geçiyor. Geleneksel hale getirdiğimiz bu güzel an sizlerin gülen yüzleriyle sofranın etrafında olmak, orucu beraber açmak geleceğin hayalini kurmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir” dedi.
ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL EYLESİN
Çetin konuşmasının sonunda ise, “Ramazanın bereketinden faydalanmak için sevdiklerimiz için bol bol dua edelim. İnşallah cenabı hak yaptığımız duaları ve tuttuğumuz oruçların derecesini arefe günü Arafatta yapılan ibadetlerin derecesinden kabul eder. Sofralarımız bereketli, sağlık ve mutluluğumuz daim olsun. Allah tutacağımız oruçlar kabul eylesin” açıklamasında bulundu.
18’İNCİ YIL PASTASI KESİLDİ
İftar programının ardından da Çetin Gruop’un kuruluşunun 18’inci yılı münasebetiyle çalışanlarla birlikte pasta kesildi. Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.