Çetin: Kapaklı Tekirdağ’ın merkezi olacak ​

Cumhur İttifakı’nın Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Belediye Başkanı olması durumunda Kapaklı’yı Tekirdağ’ın merkezi haline getireceğini ifade etti

Çetin: Kapaklı Tekirdağ’ın merkezi olacak ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:39

SİYASET BİR NASİP İŞİ
Yerel seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisi ile sözlerine başlayan Aday Mustafa Çetin, ‘’Malumunuz olduğu üzere partimizin aday adaylığı süreci tamamlandı. Kapaklı, AK Parti’den en fazla aday adaylığı yapılan ilçemizdi. Biz 14 arkadaş aday adaylığına müracaatta bulunduk. Aramızdan Ercan kardeşimiz nefsini bir tarafa koyarak İlçe Başkanlığı görevini devraldı. Kendisi de aday adaylığından çekildi. Halihazırda yönetimini oluşturmaya çalışıyor. Siyaset bir nasip işi. Bu dönem genel merkezimizin yaptığı çalışmalar neticesinde adaylık görevine şahsım layık görüldü. Bizler de hem ildeki hem ilçedeki programlarımızla yoğun bir şekilde ilgilendik. Bugün de sizlerle bir araya gelerek sizlerin aracılığı ile halkımıza küçük bir mesaj vermek istedik. O nedenle hepiniz aramıza hoş geldiniz. Umuyorum bu seçimler ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlarla sonuçlanır.’’ İfadelerini kullandı.

İNŞALLAH HALK KAZANIR
Demokratik bir seçim atmosferi olmasını dileyen Mustafa Çetin, ‘’İnşallah halk kazanır. Yerel seçimler vatandaşın yaşadığı şehir ile ilgili beklentilerinin karşılanacağı bir seçimdir. O nedenle biz bunu genel seçimden ayrı bir platformda yürütmek istiyoruz. Nitekim ülke genelinde ittifaklar oluştu ve biz Cumhur İttifakı’nın adayı olduk. Bizler Kapaklı’da Milliyetçi Hareket Partisi ile ortak bir seçim süreci yürüteceğiz. Umarım her şey demokrasinin gereği içinde, huzur içinde, en nihayetinde de bir bayram havasında tamamlanır ve tüm Kapaklı için hayırlarla sonuçlanır.’’ Şeklinde konuştu.

KAYNAKLAR HEBA EDİLMEKTEDİR
Çetin, konuşmasının devamında şunları söyledi; ‘’Tekirdağımız genelinde gelişme istidadı en fazla olan Kapaklı ilçesi maalesef şehirleşme açısından arzu ettiğimiz noktada değildi. İmkanlar, fırsatlar, zaman ve kaynaklar heba edilmektedir. Bugün mevcut yerel yönetimimizde hakim olan ve de hala sürdürülmeye çalışılan ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla, plansız ve çarpık yapılaşma ile, iletişime açık olmayan kendini yenileyemeyen yönetim şekliyle; yaşanabilir bir şehir inşa etmek mümkün değildir. Yoğun göç hareketi ile her geçen gün sorunlarıyla büyüyen Kapaklı’nın daha fazla vakit kaybetmeye tahammülü yoktur. ‘’

TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM
Son olarak aday adaylığı sürecinde kendisine destek verenlere teşekkürlerini ileten Çetin, ‘’Çocukluğumu, gençliğimi yaşadığım, işimi ve yuvamı kurduğum, umutlarımı, heyecanlarımı ve hayallerimi paylaştığım; kendisi ile birlikte büyüdüğüm ilçemizin yarınlarına ve daha güzel bir geleceğe katkı vermek için çıktığım bu yolun hayırlı olmasını diliyorum. Heyecanımıza, sevdamıza güç katan tüm gönül dostlarımıza sonsuz şükranlarımı ve en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.’’ Diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.