Çetin seçim vaadini tutacak

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in seçim vaatleri arasında yer alan millet bahçesi projesi yakın bir zamanda hayata geçiyor.

Çetin seçim vaadini tutacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 11:48

PROJE HAKKINDA MİMARA BİLGİ VERİLDİ
 Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin meclis üyeleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mimarı Esra Ulusoy Şahinçifti ile birlikte ‘Millet Bahçesi’ projesinin yapılacağı alanda incelemede bulundu. Millet bahçesinde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Hep birlikte “Millet Bahçesi" projemizin yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mimarı Esra Ulusoy Şahinçifti’ye proje hakkında bilgi verdik.  Kapaklı halkımızın aileleri ile birlikte sosyalleşebileceği modern bir yaşam alanını en kısa zamanda kentimize kazandırmak için çalışıyoruz. Bizim şehrimiz için hayallerimiz, hizmet sevdamız var” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.