Çetinkaya Alışveriş Merkezi’nin şubesi açıldı

Yaklaşık 2 sene önce Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi No.32’de açılışı gerçekleştirilen Çetinkaya Alışveriş Merkezi'nin geçtiğimiz gün 2. Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Çetinkaya Alışveriş Merkezi’nin şubesi açıldı
17 Temmuz 2007 Salı 08:32

G.O.P. Mah. Dekor Düğünü Salonu yanında açılan Çetinkaya Alışveriş Merkezinin Şube açılışına Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Sat Yazı ve çok sayıda davetli katıldı.

ALLAH UTANDIRMASIN

Geçtiğimiz gün yapılan açılış töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kısa bir açılış konuşması yaptı.

Bu tür açılışların yapılmasından son derece mutluluk ve memnuniyet duyduğunu her zaman söylediğini belirten Başkan Ali Ertem, ‘’Bu tür açılışların yapılmasından duyduğumuz memnuniyeti her fırsatta dile getiriyorum ve gerçekten son derece mutluluk duyuyorum. Hem istihdam sağlanıyor, hem de her gün gelişen ve büyüyen Çerkezköy’de kalite artıyor. Hayırlı uğurlu olsun. Mağazayı açan kardeşlerimize Allah utandırmasın diyorum, hayırlı işler diliyorum’’ dedi.

AÇILIŞA KATILANLARA HEDİYELER DAĞITILDI

Bölgenin güçlü sesi DOST Fm’in organizesini gerçekleştirdiği törende, açılış kurdelasını Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil ve AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sat Yazı’nın birlikte kestiği açılış kurdelasının ardından, açılış törenine katılanlara çekilişle uyku seti, mutfak takımı, battaniye, çaydanlık, mikser, su ıstıcısı, saç kurutma makinesi ve nevresim takımı dağıtıldı.

2. Şubesi açılan Çetinkaya Alışveriş Merkezinin sahipleri Ufuk Çetinkaya ve Ayhan Şentürk, kaliteli mobilya, beyaz eşya, elektronik ev aletleri, halı ve çeyiz eşyası satışı yapacaklarını belirterek müşteri memnuniyeti ve kaliteye önem verdiklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.