Çetinkaya; ‘sürücüler biraz daha dikkatli olsun’

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, düzenlediği basın toplantısı ile şoför camiasının araç kullanırken daha da dikkatli olmaları gerektiklerini ifade etti

Çetinkaya; ‘sürücüler biraz daha dikkatli olsun’
20 Haziran 2016 Pazartesi 17:51

SÜRÜCÜLER DAHA DİKKATLİ OLSUN
 
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya basın toplantısı düzenledi. TSD Çerkezköy Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy’de ki tüm araç sürücülerini uyararak, “Malumunuz yaz dönemi geldi ve çocuklarımız Çerkezköy’de ki oyun alanı azlığından sokaklarda oyun oynuyor. Bununla beraber sokak aralarında dikkatsizce araç kullananlar çocuklarımızın hayatına mal olacak hatalar yapabiliyor. Bu konuda tüm sürücülerin daha dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi.
 
VATANDAŞLARIMIZIN DUYARLI OLMALARINI İSTİYORUZ
 
Ramazan ayı içerisinde toplanan fitreleri de dernek bünyesinde kabul ettiklerini sözlerine ekleyen Çetinkaya, “Fitre ve zekatları makbuz karşılığı derneğimiz kabul etmektedir. Toplanan yardımları derneğimizdeki ihtiyaç sahipleri, yetim ve öksüzlerimize harcama olarak kullanıyoruz. Bu konuda da Çerkezköylü vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz” açıklamasında bulundu.
 
SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ
 
Dernek bahçesinde engellilere yapılan iftarın sponsoru olan Satılmış Arıcı’ya teşekkür eden Hayrettin Çetinkaya, “İftar programı yapmak isteyenler için bahçemiz hazır bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde de yine bahçemizde bir iftar programımız daha olacak. Bu bağlamda da destek olan ve iftar programı hazırlayan sponsorlarımıza da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.