Çevre Haftası Etkinlikleri Çevre Temizliği ve Fidan Dikimi İle Başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası kapsamında çevre temizliği ve fidan dikimi gerçekleştirildi.

Çevre Haftası Etkinlikleri Çevre Temizliği ve Fidan Dikimi İle Başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Haziran 2022 Salı 13:04

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Kazak Gölü Mesire Alanı’nda çevre temizliği yapıldı. Ardından Mimar Sinan Mahallesi’nde belirlenen 3 bin 100 metrekare alanda 200 fidan toprakla buluşturuldu.

KAZAK GÖLÜ MESİRE ALANI TEMİZLENDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası Kapaklı’da etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda temiz bir çevre farkındalığı oluşturmak amacıyla Kazak Gölü Mesire Alanı’nda temizlik yapıldı.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Ardından Mimar Sinan Mahallesi’nde belirlenen 3 bin 100 metrekare alanda fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Burada 200 fidan BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kapaklı Belediyesi çalışanları tarafından toprakla buluşturuldu. Etkinlik sonunda Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Özel tarafından katkılarından dolayı BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkilisine şilt takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.