ÇGV Derneğinden 1.Geleneksel iftar

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu tarafından 1.Geleneksel İftar yemeği organize edildi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle muhtarlığı yanında düzenlenen programa katılım yoğun olurken, dernek yönetimi iftar yemeğine katılan Çerkezköylü hemşerileriyle yakından ilgilendi

ÇGV Derneğinden 1.Geleneksel iftar
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:21

İLK ETKİNLİK 500 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ
 
Kısa bir süre önce kurulan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğinin ilk etkinliği iftar programı oldu. Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulla Dernek Başkanlığına seçilen Murat Akay ve yönetimi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığı yakında 500 kişilik iftar programı düzenledi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
 
Düzenlenen iftar programına Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Servis Araçları Sahiplendirme Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, dernek yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Paşa Muhtarı Recep Şahin, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği yönetimi ile üyeleri ve yaklaşık 500 Çerkezköylü vatandaş katıldı.
 
İFTAR PROGRAMINA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
 
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri iftar programına katılan hemşerileriyle yakından ilgilenerek yemek servislerini de bizzat kendileri yaptı. İftar yemeğine katılan Çerkezköylülere teşekkür eden Dernek başkanı Murat Akay, “kısa bir süre önce eski arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelerek kurduğumuz derneğimizin ilk icraatı iftar yemeği oldu. Bizleri kırmayarak iftar programımıza katılan tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni bir dernek olmamıza rağmen el ele vererek Çerkezköy’ümüz için en güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bizlerden desteği esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.