ÇGVD bir vatandaşı daha sevindirdi

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Dernek üyelerinden olan ve SESİŞİTMER İşitme Cihaz Satış ve Uygulama merkezi işletmecileri Kadriye – Erdoğan Ünal, ihtiyacı olan bir vatandaşa işitme cihazı hediye etti

ÇGVD bir vatandaşı daha sevindirdi
10 Nisan 2017 Pazartesi 16:39

İŞİTME CİHAZI HEDİYE ETTİLER
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay ve Dernek üyelerinin sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor. Özellikle engelli vatandaşların hayat standartlarını yükseltebilmek için yoğun çaba gösteren Dernek üyeleri, bu kez de işitme cihazına ihtiyacı olan Firdes Yıldız isimli vatandaşa işitme cihazı hediye etti.
YARDIMLAR DEVAM EDECEK
Dernek üyelerinden olan ve SESİŞİTMER İşitme Cihaz Satış ve Uygulama merkezi işletmecileri Kadriye – Erdoğan Ünal’ın bu hayırlı yardımı üstlendiğini kaydeden Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay, “Üyelerimize bu güzel yardımdan dolayı teşekkür ediyorum. Dernek olarak engelli kardeşlerimize yapacağımız yardımlar devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FİRDES YILDIZ - 7 yıl önce
T.S.D ÇERKEZKÖY DERNEGİNDE OLAN HÜLYA HANIMA MURAT BEYE BANA YARDIMLARI OLAN HERKESE TEŞEKÜR EDERİM...