ÇGVD’den anlamlı uygulama

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği (ÇGVD) Bross Çorap’tan temin edilen 100 adet beyaz tişörtü Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi yetkililerine teslim ederek okul ihtiyaçlarının karşılanması için önemli bir uygulamaya imza attı

ÇGVD’den anlamlı uygulama
30 Ocak 2017 Pazartesi 14:46

OKULUN GİDERLERİNDE KULLANILACAK
ÇGVD Başkanı Murat Akay ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin yoğun çalışmaları sonucunda Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ihtiyaçlarına katkı sağlayacak bir uygulama başlatıldı. Uygulama kapsamında okul için temin edilecek beyaz tişörtlere öğrenciler tarafından baskı yapılacak. Baskılı tişörtlerin satışından elde edilen gelirle de okulun belirli ihtiyaçları karşılanacak.
ÖĞRENCİLER TARAFINDAN DİZAYN EDİLECEK
 Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi yetkililerine Bross Çorap’tan temin edilen 100 adet beyaz tişörtü teslim ettiklerini ifade eden ÇGVD Başkanı Murat Akay, “Bu tişörtler engelli arkadaşlarımız tarafından boyanacak ve baskılı tişörtler Derneğimizin Facebook sayfasında yayınlanacak. Okul Aile Birliği’nden bağış karşılığı temin edilebilecek olan tişörtlerden elde edilen gelirlerle okulun belirli ihtiyaçları karşılanacak.” dedi.
BROSS ÇORAP’A TEŞEKKÜRLER
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay ayrıca, 100 adet tişört bağışladığı için Bross Çorap yetkililerine de teşekkür etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oygar göre - 7 yıl önce
dernegimizim faliyet leri çok taktir ediyorum