ÇGVD’den koşu bandı bağışı

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği (ÇGVD), Müjgan – Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne koşu bandı kazandırdı

ÇGVD’den koşu bandı bağışı
09 Ocak 2017 Pazartesi 15:02

DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BAHSEDİLMİŞTİ
Yaklaşık 2 hafta önce Kapaklı Hawthorn Suites by Wyndham Otel’de, geliri engelli vatandaşlar için kullanılacak olan bir dayanışma yemeği düzenleyen Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek Yönetimi, yemeğin ardından Müjgan – Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne koşu bandı bağışlayacaklarını ifade etmişti.
HABERİ ÖĞRENİNCE BAĞIŞTA BULUNDULAR
ÇGVD’nin bu planını, yerel basında çıkan haberlerden öğrenen Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Rahmetli Kadir Karan’ın oğlu Selçuk Karan ve damadı Fırat Fıçıcıoğlu, ellerinde bulunan ve hiç kullanmadıkları koşu bandını ÇGVD vasıtasıyla Müjgan – Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne bağışladı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Dernek Yönetimi olarak hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiklerini dile getiren ÇGVD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay, “Sayın Fırat Fıçıcıoğlu ve Sayın Selçuk Karan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Müjgan – Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri bu hediyemizi görünce çok mutlu olacaklar.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.