CHP Adayı Dr. Candan Yüceer:

Yaklaşan Genel Seçimler öncesi çalışmalarına Çerkezköy’de devam eden CHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili adayı Candan Yüceer Öztrak Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek CHP’nin projelerini anlattı ve vatandaşlardan destek istedi. Türkiye’nin artık yol ayrımında olduğunu söyleyen Yüceer, "Ülkemizde üç denizimiz var, dört mevsim yaşanıyor. Kaynaklarımız var. Bu kadar zengin bir ülkede, bunlara rağmen işsizlik, yoksulluk çekmemiz kader olmamalı. Elinizi vicdanınıza koyun. Kim iş, aş verecekse, kim yoksulluktan kurtaracaksa ona oy verin" diye konuştu

CHP Adayı Dr. Candan Yüceer:
25 Mayıs 2011 Çarşamba 00:00

Genel Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Dr. Candan Yüceer, destek çalışmalarına Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde devam etti. Beraberindeki partililerle cadde üstündeki, esnafları, kahveleri ve parkları gezerek vatandaşlarla tek tek görüşen Yüceer, partinin projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirirken, bir yandan da 12 Haziran seçimlerinde CHP’ye oy vermeleri için vatandaşlardan destek istedi.
ÇÖZÜLMESİ GEREKEN İLK SORUN İŞSİZLİK VE YOKSULLUK
Gezisine İnci Narin İlköğretim Okulu Kermesi’ni ziyaret ederek başlayan Yüceer, ardından Öztrak Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek seçimler öncesi vatandaşlardan destek istedi. Daha sonra Hayrabolu ve Malkara İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nde vatandaşların dertlerini dinleyen Yüceer, burada gerçekleştirdiği konuşmada,  çözülmesi gereken ilk sorunun işsizlik ve yoksulluk olduğunu dile getirdi ve  "Önce insanlara insanca yaşama hakkı verin, villaları bırakın. Bizim tek sıkıntımız ülkenin insanca yaşaması, çocuklarımızın geleceği. Ülkemizde üç denizimiz var, dört mevsim yaşanıyor. Kaynaklarımız var. Bu kadar zengin bir ülkede, bunlara rağmen işsizlik, yoksulluk çekmemiz kader olmamalı" diye konuştu.
AİLE SİGORTASI ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK
CHP Adayı Dr. Yüceer, esnafın sıkıntısı ile ilgili olarak da, "Aile Sigortası esnafın yüzünü güldürecek. İktidar yandaşlarından alıyor, belli kişilere dağıtıyor. Piyasada yandaş dışında para dönmüyor. Bizde bu para her yerde dönecek. Para içeride dönecek. Alışveriş yasası da çıkaracağız. Esnafa sıfır faizli kredi vereceğiz, destekleyeceğiz. Küçük esnafın yüzü gülecek" şeklinde konuştu.
KİM İŞ AŞ VERECEKSE ONA OY VERİN
Açıklamalarında Türkiye’nin doğal kaynaklar yönünden zenginliğine dikkat çeken Yüceer, buna rağmen ülkede işsizlik ve yoksulluk olduğunu vurgulayarak, "Artık Türkiye yol ayrımında, elinizi vicdanınıza koyun. Kim iş, aş verecekse, kim yoksulluktan kurtaracaksa ona oy verin" ifadelerini kullandı.
YANLIŞ YAPANIN YANINDAN UZAKLAŞIN
Yüceer ayrıca, vatandaşların bugüne kadar kime oy verdiğinin önemli olmadığına vurgu yaparak "Önemli olan bundan sonra kime oy verdiğiniz. Yanlış yapanın yanından uzaklaşın. Biz yaparsak bizim de yanımızdan uzaklaşın. CHP’nin iktidar olması için tam desteğe ihtiyaç var. CHP bugüne kadar tek başına iktidar olmadı, CHP’ye bir şans verin. Bizim projelerimiz hazır ve hepsi de sizlere dair projeler. Bu seçimlerde bize destek verin. Projeler eyleme dönüşecek. Özümüz sözümüz aynı" ifadelerine yer verdi.
ŞİMDİ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN
Buradan kalktıktan sonra kahveleri gezen ve vatandaşlardan destek istemeye devam eden Yüceer, "Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz verin, ama şimdi elinizi vicdanınıza koyun, gelecek için, ülke için oy verin. Daha önce 2 kez AKP’ye oy verdiniz, ama durum bu.  Biz Genel Başkanımıza güveniyoruz. Verdiği sözleri tuttu. Sizler de bizlere inanın, destek verin. Sadece oy istemiyoruz. Yanımızda olmanızı istiyoruz. CHP ilk kez bir fabrika gibi çalışıyor ve üniversite gibi üretiyor. 3 aydır Tekirdağ’ın her yerini gezdik. Sizlerle beraber mücadeleye devam edeceğiz. 13 Haziran sabahı her şey çok güzel olacak" diye kaydetti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.