CHP adaylarından esnaf ziyaretlerine devam

22 Temmuz seçimlerinin yaklaşmasına az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adaylarından Faik Öztrak, Fedai Güven ve partililer esnaf ziyaretlerine devam ederek destek istediler.

CHP adaylarından esnaf ziyaretlerine devam
10 Temmuz 2007 Salı 08:35

Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Faik Öztrak ve Fedahi Güven, 22 Temmuz'da yapılacak seçimler için destek istedi.

Kendilerinin ülkeyi daha iyi yöneteceklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Faik Öztrak "Sıkıntılı dönem içerisinden geçiyoruz. Bugünkü iktidar bu gerçeği anlayamadı ve ülkeyi iyi yönetemedi. 367 milletvekili ile her aşamada işleri ellerine yüzlerine bulaştı. Bu iktidardan kurtulmak zorundayız. Kurtulamazsak Türkiye'yi ciddi sıkıntılar bekliyor. Elimizde çok güzel projelerimiz var. Fırsat verin, ülkeyi daha iyi yerlere getirelim. Doğru şeyler yapılarak, ülkenin 5 yıl sonra nereye geldiğini, büyüdüğünü göreceksiniz. İnsanların ne kadar birbirine kenetlendiğini göreceksiniz" dedi.

Seçilmeleri halinde en iyi hizmeti yapmak için söz veren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven ise "Kısmet olurda seçilirsek en iyi hizmeti yapmak için söz veriyoruz. Biz seçilmemiz halinde sizlerden uzak durmayacağız. Sizlerin yanında, sizlerin içinde olacağız. Ülkeyi mutlu günleri hep birlikte götüreceğiz. Ankara'ya gitmemiz halinde sorunları çözmek için söz veriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.