CHP çalışmalarına başladı

Çerkezköy Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında, yeni oluşum için bir tanışma toplantısı yapıldı.

CHP çalışmalarına başladı
06 Eylül 2007 Perşembe 08:35

Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine tekrar getirilen Fedahi Güven'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya eski ve yeni üyeler katıldı.

"UMUTLUYDUK FAKAT OLMADI"

Halkın AKP ile 5 yıl daha devam kararı aldığını belirten Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Fedahi Güven "22 Temmuz seçimlerinden beklentilerimizin karşılığını alamadık. Halkımız Ak Parti ile 5 yıl daha devam kararı aldı. Tartışılacak çok şeyler var. Bizler Çerkezköy'de iyi mücadele verdik. Tekirdağ genelinde en çok oy arttıran parti olduk. Gönül isterdiki 1. parti çıkalım, umutluyduk fakat olmadı. Neden olmadığı sorusunun cevabını çözemiyoruz.

ÖNÜMÜZE BAKALIM

Gitmediğimiz yer kalmadı. İnsalra AKP'ye tekpi gösteriyordu ama sandıkta bu tepkiyi göremedik. Benim düşüncem önümüze bakalım artık. Milletvekili adayı olduk, Ankara'dan ilçe başkanlığı görevi ekrar bana verildi. Bu bağlamda 2005 Nisan tarihinden itibaren uyumlu bir şekilde birlikte çalıştığım yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bundan sonra yaklaşan süreçte yerel seçimler var. Daha güçlü yola çıkıp yerel seçimlere kilitlenmemiz ve hedef koymamız gerekiyor. Yeni bir oluşuma da ihtiyaç var. Bu toplantının amacı önümüzdeki günlerde yapılacak yeni oluşumla start verip çalışmalara başlamak.

Seçimden sonra Çerkezköy Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yeni yapılanmaya gitti, hızla çalışmaya başladı. AKP'nin karşısında düracak tek parti Çerkezköy'de Cumhuriyet Halk Partisi. Uzun zamandan beri zafere hasretiz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde zaferi yakalayacağız. Bunun için hepimizin maddi ve manevi desteklerimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Cumhuriyet halk partisinin Çerkezköy merkezde 7.500 oyu var. Bu oyun üstüne çıkartalım fakat düşürmeyelim. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir bütün olmalıyız, yürekte gönül koymalıyız başarı için. Bugünden itibaren hazır olup çalışmalara başlamalıyız, herkes yüreğini ortaya koysun" dedi.

"İLÇE BİNASI HAFTAYA DEĞİŞİYOR"

Mevcut ilçe binasının artık yetersiz kaldığını belirten Güven "Uzun zamanan beri Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe binası burası. Artık bu bine yetersiz kalıyor. Birkaç aydır yaptığımız ilçe binası arayış çalışmalarımızla bir yer bulduk. Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Çolakoğlu Sürücü kursunun bulunduğu binada 120 metrekare bir yer kiraladık ve önümüzdeki hafta taşınılacak.

CUMARTESİ ANKARA'YA GİDİLİYOR

9 Eylül Cumhuriyet Halk Partisi'nin 84. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Ankara'da kutlayacağız. Bunun için 8 Eylül Cumartesi akşam saat 11.00'da Parti binası önünden otobüsler hareket edecek. Ankara'ya gitmek isteyenler Cumhuriyet Halk Partisi'ne uğrayarak, isimlerini yazdırabilirler" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Fedai Güven'in konuşmasının ardından toplantıya katılanlar kendilerini tanıttılar ve Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmalarda yer almak istediklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.