CHP Çerkezköy’den ziyaretler

12 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları ziyaretler kapsamında gazetemize ziyaret ettiler

CHP Çerkezköy’den ziyaretler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Ocak 2020 Cumartesi 12:20


Çerkezköy CHP ilçe Başkanı Ayfer Dönmez gazetemize yaptığı ziyarette “Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte STK ve kamu kurum ve kuruluşlara tanışma ziyaretlerini sürdürüyoruz. Mahalle basınımız bizim için çok önemlidir. Siyasi partilerimizi mülki ve idari amirlerimizi de ziyaret edeceğiz. Delegelerimizle ve vatandaşlarımızla sıcak temas içinde olacağız. Onların dert ve sıkıntılarını dinleyip, çözüm için elimizden geleni yapacağız” dedi.
CHP İlçe Teşkilatı, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek Akp İlçe Başkanı Ümit Kök ve partililer ile bir araya geldi. Ziyarette Dönmez ve Kök Çerkezköy’e hizmet noktasında fikir alışverişinde bulundu.
Daha sonra CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve Yeni yönetim Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ziyaret içinde teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.