CHP'den Ankara ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi Ankara'da CHP Genel Merkezi ve Anıtkabir'i ziyaret ederken CHP Meclis grubu toplantısına da katıldı. CHP Tekirdağ Milletvekilleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret etti

CHP'den Ankara ziyaretleri
19 Ekim 2016 Çarşamba 18:37



ANITKABİRE ÇELENK BIRAKTILAR
 
CHP heyetinin ilk ziyareti Anıtkabir'e oldu. Başkan Engin Camcı ve beraberindeki heyet, Atatürk'ün mozolesini ziyaret ederek CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı adına çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından günün anısına hitaben toplu fotoğraf çektirildi. Camcı ve beraberindekiler daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Başkan Engin Camcı burada bulunan "Anıtkabir Özel Defteri"ne şunları yazdı:


 
"Yüce Atam. Kurmuş olduğun partinin 93. yılını kutladığımız bugünlerde Çerkezköy İlçe Yönetimi olarak huzurunda olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İlkelerinin ve devrimlerinin sonuna kadar takipçisi ve uygulayıcısı olacağımızın bir kez daha sözünü vermeye geldik. Her zaman olduğu gibi ideolojilerinle geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz. Yerin asla dolmayacak Atam. Senden devraldığımız bayrağı taşıyan milyonlarca evlatların olarak en büyük emanetin olan Cumhuriyetine ve onun değerlerine sahip çıkacağız. Varlığından güç ve cesaret alarak sonsuza kadar izindeyiz. Saygı, sevgi ve minnetle..."
 


FAALİYET RAPORUNU SUNDULAR
 
Anıtkabir ziyareti sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden CHP'liler burada Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Seyit Torun'u ziyaret etti. Çerkezköy ile ilgili bilgilerin verildiği ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. CHP Yönetimi hem Haluk Koç'a hem de Seyit Torun'a göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları faaliyetleri içeren bir dosya verdi.


 
KÖPRÜLÜ TBMM'Yİ GEZDİRDİ
 
CHP'li heyet ziyaretlerinin ikinci gününde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü tarafından karşılanan heyet ilk olarak Köprülü'yü makamında ziyaret etti. Köprülü'ye Çerkezköy'ün talep ve sorunlarını ileten CHP Yönetimi Köprülü ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Emre Köprülü ziyaret sonrasında CHP'li Heyete Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni gezdirdi.
 


GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR
 
Heyet daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin Grup Toplantısı'na katıldı. Grup toplantısının ardından ise Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve Emre Köprülü ile öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi ziyaret eden heyet İnce ile gündemi değerlendirirken daha sonra ise hatıra fotoğrafı çektirdi. İnce ziyareti sonrası Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile buluşan heyet 6 aylık faaliyet raporunu Öztrak'a sundu. Öztrak ve Köprülü'nün katılımıyla, Çerkezköy ve Tekirdağ geneli ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Çerkezköy İlçe Başkanlığı adına Faik Öztrak ve Emre Köprülü'ye Çerkezköy'e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.


 
KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİLER
 
CHP Grup toplantısı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamında kabul ettiği CHP heyeti bir süre Kılıçdaroğlu ile Tekirdağ ve Çerkezköy'e ilişkin görüş alışverişinde bulunurken, 6 aylık faaliyet raporunu Kılıçdaroğlu'na sundu. Faaliyet Raporu'nu inceleyen Kılıçdaroğlı İlçe Örgütü'ne başarılarının devamını diledi. Kılıçdaroğlu ile hatıra fotoğrafı çekilen Heyet daha sonra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile görüştü ve ardından Ankara ziyaretini sonlandırdı.


 



VEKİLLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ankara gezisi ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederken "Ankara gezimizi dolu dolu yaşadık. Atamızın huzuruna çıkıp örgütümüz adına bir tören düzenleyerek çelengimizi sunduk. Duygu dolu anlar yaşadık. Gerek Genel Merkezimizde gerekse Mecliste bizleri en iyi şekilde ağırlayan Tekirdağ Milletvekillerimiz Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer'e teşekkür ediyoruz. Bizler çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını sonsuza dek koruyacağımıza söz veriyoruz" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.