CHP Gazeteciler gününü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Çerkezköy’de görev yapan gazetecileri kahvaltıda ağırladı

CHP Gazeteciler gününü kutladı
21 Ekim 2016 Cuma 14:56

Etbeyi Restaurant’ta gerçekleştirilen kahvaltı programında Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi. Camcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

BASIN VATANDAŞLARIN GÖZÜ KULAĞI

‘‘Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın, toplumu aydınlatan, vatandaşlarımızın gözü, kulağı sesi olarak ülkenin çağdaşlaşması yolunda büyük rol üstlenen, fikir, düşünce özgürlüğü ve demokrasinin, insan haklarının en büyük savunucusu olan bir kurumdur. Tüm bu işlevlerini, zor koşullar altında görev yapan değerli gazeteciler sayesinde yerine getirmektedir

21 EKİM GAZETECİLER BAYRAMI’NI KUTLADI

Basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılarak basın çalışanlarının haklarının yüksek standartlara kavuşturulması, Türk Basını’nı daha da güçlendirecektir. Tüm gazetecilere baskı ve sansür politikasından uzak bir şekilde mesleklerini sürdürecekleri güzel günler dileklerimle 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.