CHP Gençlik Kollar Başkanı Tekirdağ'da

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, gençlik kolları çalışmaları kapsamında Tekirdağ'a ziyaret gerçekleştirdi. CHP Tekirdağ İl Gençlik Örgütü'nün koordine ettiği etkinlik programında Genel Başkan Yıldız, parti binasında gerçekleştirilen ve tüm ilçelerin katılım sağladığı örgüt toplantısının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tabip Odasına ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Gençlik Kollar Başkanı Tekirdağ'da
22 Temmuz 2014 Salı 07:41

PARTİDE İZDİHAM YAŞANDI
Programın ilk ayağında parti binasında gerçekleştirilen toplantıya gençlerin yoğun ilgi göstermesi gözlerden kaçmazken parti binası merdivenlere kadar adeta dolup taştı. Toplantıda ilk sözü alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Örgütü başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu, ''Öncelikle Türkiye çapında bu denli güçlü bir örgütün başkanı değil hizmetkarı olmaktan çok gururluyum. Özellikle 12-0’lık zaferde gece gündüz demeden çalışan gençlik kollarındaki her üyemle gurur duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları hem siyaset hem de hayat akademisidir. Bizim gençlik yapımız tüm ülke çapında takdirle karşılanan bir yapı. Bizler başarı çıtasını zirveye çektik ve önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de büyük bir zafer için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gençlik kolları Genel Başkanı ve MYK Üyelerini Tekirdağ’da ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade eden Kürümoğlu, Genel Merkezimiz oldukça verimli ve çok çalışıyor. Biz de bu motivasyon ziyareti için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
GENEL MERKEZ BİZİ MOTİVE EDİYOR
Kürümoğlu, ''Bizleri şevkle ve coşkuyla çalışmamız konusunda sürekli motive eden ve desteğini esirgemeyen kendi çalışkanlıklarının sinerjisini bizlere de aktaran Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve MYK üyelerine sizlerin huzurunda başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
MYK ÜYELERİ DE PROGRAMA KATILDI
Trakya Örgütlenmesinden sorumlu Sibel İmre Çoban ve MYK Üyesi Sinan Öztürk’ün de katılım sağladığı programda her iki MYK üyesi de çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve CHP Tekirdağ Gençlik Örgütü’nün bu denli güçlü ve başarılı olmalarının kendilerini gururlandırdığının altını çizdiler. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde herkesin çok çalışması gerektiğine vurgu yapan MYK Üyeleri, bu yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler
YILDIZ'A YOĞUN İLGİ
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’a ise ilgi oldukça yoğundu. Genç Başkan İrfan İnanç Yıldız‘’Öncelikle Ogün Kürümoğlu gibi hem Tekirdağ’da hem Ankara’da sizleri çok iyi temsil eden başarılı bir il başkanımız var. Ben de Ogün Kürümoğlu ile birlikte yoldaşlık etmekten dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Ayrıca bu coşkulu kalabalık, sizlerin birlikteliği ve yoğun ilgisi beni bir kez daha gururlandırdı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çok yoğun bir program dahilinde gençlik örgütlerimize motivasyon ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, Gençlik Kolları bünyesinde Genel Başkanlar çıkarmış çok önemli bir yapıdır. Bu bir bayrak yarışı ve bu bayrağı herkes en iyi şekilde taşımalıdır.'' dedi.
GENÇLİĞE EN FAZLA ÖNEM VEREN İHSANOĞLU
Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinde hassasiyetle çalıştıklarını belirten Genel Başkan Yıldız, gençlere en çok önem veren Cumhurbaşkanı adayının Ekmeleddin İhsanoğlu olduğuna vurgu yaptı ve amaçlarının yedi siyasi partinin yan yana gelerek büyük uzlaşı sağladığı çatı aday Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı adaylığı kampanyasında genç seçmenin oyunu daha fazla alabilmesini sağlamak olduğunu söyledi.
TABİP ODASI'NI ZİYARET ETTİ
Öte yandan iftar öncesi son ziyaretini Tabip Odası’na gerçekleştiren Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Tabip Odası’nın yeni başkanı Dr. Yücel Ayaz’ın mezun olduğunda en genç doktor olduğunu bildiğini, Tabip Odası’nın önemli bir meslek odası olduğunu ve Yücel başkanın da gençliği ve dinamizmiyle önemli işler yapacağını düşündüğünü söyledi.
Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz ise, "CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı sayın İrfan İnanç Yıldız’ın odamıza yapmış olduğu bu ziyaretten Tabip Odası Yönetimi olarak memnuniyet duyduk. Geleceğimizi emanet ettiğimiz ve onu şekillendirecek olan gençler adına yapacağınız çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.