CHP görüntülerle cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Örgütü, Günay Keskin isimli bir bayanın 16 Nisan'da yapılacak olan Referandum ile ilgili hayır çalışması gerçekleştiren bir grup tarafından tartaklandığını iddia ettiği haber üzerine parti binasından bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Engin Camcı, iddiada bulunan kadının iftira attığını ve gerçeklerin anlatılanlarla yakından uzaktan ilgisinin olmadığını kaydetti. Camcı öte yandan iddialarda bulunan kadının kendilerine saldırdığı anları da kamera kayıtları ile gösterdi

21 Mart 2017 Salı 21:15

AĞIR KÜFÜRLERE UĞRADIĞINI SÖYLEDİ

Çerkezköy’de hayır propagandası yapan bir grup tarafından tartaklandığını iddia eden Günay Keskin isimli kadının açıklamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi bir basın toplantısı düzenleyerek olayı yalanladı. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yaşanan olayın talihsizlik olduğunu kaydetti. Camcı, olayın yaşandığı esnada kendilerine karşı saldırı olduğunu ifade ederek, iki partili bayanın Günay Keskin tarafından ağır küfürlere ve mukavemete uğradığını söyledi.

BÖYLE RAHAT DOLAŞAMAYACAKSINIZ DEDİ

Olayın tanıkları Arzu Çiftçi ve Tülay Şener yaşanılanları şöyle anlattılar: “Biz hayır broşürü vermek için bayanın dükkanına girdik. Hatta tuhafiye dükkanı olduğu için ilgimizi çekti. Daha sonra biz broşür bıraktık o sıra bayan bırakmayın dedi ve bende broşürü geri aldım. Sonrasında bayan bize seçimden evet çıkacak ve siz böyle rahat dolaşamayacaksınız şeklinde ithafta bulundu. Böyle olunca bize cevap hakkı doğdu. Bize FETÖ’cüsünüz dedi. Sonra bizde tepki gösterdik sözlü olarak. Yine bu bayan şeriat gelecek şeklinde konuştu. Dükkan içinde sadece biz vardık. Dükkandan çıkarken de gayet tatlı şekilde konuştuk”

BU KADAR UZMANCA KÜFÜR EDEN BİR BAYAN GÖRMEDİM

Olayın bir diğer tanığı olan CHP Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Biber’de olaya ilişkin şunları söyledi: "Biz arkadan geliyorduk. Çocuk parkına girip çocuklara kek ikram ettik. Daha sonra bayanların olduğu dükkana doğru giderken, Günay Keskin bayanların üstüne geliyordu. O sıra aracın kapısını açtım inmek için, ‘Aracın sesini kıs’ dedi ve Başkanımız Engin Camcı’nın elindeki keklere vurdu. Aracın kapısını üzerime sertçe vurdu ve bu yaşıma kadar böyle uzmanca küfür edebilen bir bayan görmedim.

OLAY BÜYÜMESİN DİYE ÇABA HARCADIM

Olayın tanıkları olan CHP’li bayanların konuşmasının ardından İlçe  Başkanı Engin Camcı, bu olayların hoş olmadığını hatta kendilerinin şikayetçi olmak istemediklerini kaydetti. Camcı, "3 tane evladım var yemin ediyorum ki ben dükkana dahi girmedim. Bu olay büyümesin diye çok caba harcadım. Bayanlarımıza olay uzamasın diye uzaklaştırdım. Gerçekten bir bayandan bu kadar küfür beklemezdim. Kadın bizlere bağırmaya devam ediyordu. Bu konulardan rahatsız oluyoruz, hatta kimseye cevap bile vermeyin diye uyarıyorum. Çerkezköy kamuoyunun vicdanına bırakıyorum bu olayı. Bunlarla gündeme gelmek istemeyiz ama elimizde Allahtan kamera kayıtları var. Kimin küfür ettiğini, tartaklandığını, saldırdığını görüntülerimiz ile ortaya koyuyoruz. Yine de işi büyütme taraftarı değildik ama bu sefer şikayetçi biz olacağız" ifadelerine yer verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.