CHP herkesin partisidir

CHP’de yapılan olağanüstü kongrede İlçe Başkanı seçilen Hasan Demir, seçimi kazanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Demir, yaptığı değerlendirmede, “Seçimi ben kazandım ama Fedai Güven yanımda, o kazansaydı bende onun yanında olacaktım. Bundan sonra bütün fikirleri paylaşacağız bu parti sadece bizim değil herkesin partisidir” dedi.

CHP herkesin partisidir
23 Ekim 2014 Perşembe 08:16

GÖREVİMİZ CHP’Yİ ÇERKEZKÖY’DE DOĞRU YERE TAŞIMAKTIR
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü kongrede yaşananları ve seçim sonuçları hakkında değerlendirmede bulundu. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, CHP’nin kapısının herkese açık olduğunu belirterek, “Bugün seçimi ben kazandım ama Fedai Güven yanımda duruyor. Aynı şekilde o kazansaydı bende onun yanında duracaktım. Bu partide geleceği paylaşacağız ve partinin kapısı sonuna kadar açık kalacak ve ben nasıl karşılanıyorsam buradaki tüm herkes o şekilde karşılanacak. Bizim buradaki görevimiz Cumhuriyet Halk Partisini Çerkezköy’de doğru yere taşımaktır” diye konuştu.

HER ŞEYİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ
Herkesi dinlemeye hazır olduğunu sözlerine ekleyen Demir, “Yönetimde despot ve bireysel anlayışa sahip, sadece kendini görmek isteyen insanları görmek istemiyoruz. Her şeyi birlikte yapacağız, her konuyu birlikte paylaşacağız. Bizler hepinizi dinlemeye hazırız.  Çerkezköy’de bu anlayışa ihtiyaç var” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.