CHP İl yönetimi Akay’ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve il yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek, yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti ve yeni dönemde de başarılı çalışmalar diledi.

CHP İl yönetimi Akay’ı ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:04

ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
 Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve il yönetimini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette CHP İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve il yönetimi Belediye Başkanı Vahap Akay’ı tebrik ederek yeni dönemindeki çalışmalarında başarılar dilediler. Çerkezköy Belediye Başkanı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek,  “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmaya devam edeceğiz. Çerkezköy’ü daha da iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımız aksatılmadan sürecek” dedi. Başkan Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve il yönetimine de çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.