CHP İlçe Başkanlığı basın emekçilerini unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy’de görev yapmakta olan basın emekçilerine Etbeyi Izgara Restaurant’ta akşam yemeği düzenledi. Basın emekçilerinin bayramını kutlayan CHP Çerkezköy ilçe başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, Lozan Antlaşması’nın 92. Yıldönümü dolayısıyla da kısa bir açıklama yaptı

CHP İlçe Başkanlığı basın emekçilerini unutmadı
27 Temmuz 2015 Pazartesi 08:42

 ETBEYİ IZGARA RESTAURANT’TA AKŞAM YEMEĞİ

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Çerkezköy’de görev yapan basın emekçilerine Etbeyi Izgara Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alacak, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve Çerkezköy’de görev yapmakta olan basın emekçileri katıldı.

ÜLGER TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy’de görev yapan basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, “Özgür bireyler yetiştiren çağdaş toplumun yolu özgür basından geçmektedir. Demokrasilerde dördüncü kuvvet olarak gösterilen medyanın en önemli parçası gerçek, tarafsız ve objektif yayıncılık yapan basın mensuplarıdır. Düşünce özgürlüğünün önündeki engellerden biri olan basın sansürünün kaldırılmasının yıldönümü vesilesiyle mesleklerinin gerekliliklerini yerine getirmek için özveriyle çalışan doğru haber, tarafsızlık, özel hayata saygı gibi temel prensipler konusunda duyarlı, evrensel – etik değerler kapsamında çalışmalarına devam eden siz değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, sizlerin huzurunda tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullanarak görevini layıkıyla yerine getiren tüm basın emekçilerine teşekkür etti.

ÜLGER LOZAN ANTLAŞMASI’NI UNUTMADI

24 Temmuz Basın Bayramı’nın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Devleti için büyük önem arz eden Lozan Antlaşması’nın 92. Yıldönümü hakkında da kısa bir açıklama yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, “Emperyalizme karşı verilen amansız bir savaşın ardından eşi görülmemiş bir zafere imza atan Türk Ulusu Lozan Antlaşması’yla sadece yeni kurulan bir devletin varlığını değil; din, dil, ırk ayrımının yer almadığı ulusal kimliğini de bu antlaşma ile tanımlayarak tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Sevr ile paramparça edilmek istenen bu ülke Lozan Antlaşması’yla toprağıyla ve insanının bölünmez bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Ulusal Kurtuluş Savaşı ardından kazanılan en büyük zafer de budur. Ve bu zafer tüm onu yaratanlarla birlikte tarihte hak ettiği yeri almıştır. Lozan Barış Antlaşması’nın 92. Yıldönümünde başta Partimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve silah arkadaşlarını da saygı ve sevgiyle anıyorum. Ruhları şad olsun.” diye konuştu.

BASIN MENSUPLARIYLA SOHBET ETTİ

Samimi sohbet şeklinde gelişen akşam yemeğinde 24 Temmuz Basın Bayramı ve Lozan Antlaşması’nın 92. Yıldönümü hakkında açıklamalar yapan Hüseyin Ülger, basın mensuplarının Ülke ve Çerkezköy gündemine dair sordukları sorulara cevap vermeyi de ihmal etmedi.

Haber: Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.