CHP ilk gün bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeni ile Bayramın birinci günü Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda bir bayramlaşma programı düzenlendi

CHP ilk gün bayramlaştı
28 Eylül 2015 Pazartesi 15:53

PARTİLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 Ev sahipliğini CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk’ün yaptığı bayramlaşma programına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

“HEPİNİZİN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Bayramlaşma programına katılanların ve tüm İslam aleminin bayramını kutlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Bugün Kurban Bayramı, keşke daha güzel şartlarda bir bayram geçirebilseydik. Ne yazık ki ülkemizin içinde bulunduğu durum buna el vermiyor. Umarım terör belasından en kısa zamanda kurtuluruz. İnşallah bundan sonraki bayramlarımızı bu şekilde geçirmeyiz. Yeniden tüm partililerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.

“İNŞALLAH ÜLKEMİZ, HAK ETTİĞİ HUZURLU GÜNLERE GERİ DÖNER”

Birol Öztürk’ün ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay, “Burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Önümüzde bir erken seçim var. Umarım 1 Kasım’dan sonra, 7 Haziran’dan bu yana yaşanan süreç son bulur. İnşallah ülkemiz, hak ettiği huzurlu günlere geri döner. Hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİN YENİ BİR İKTİDARA İHTİYACI VAR”

“Tüm partililerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diyerek sözlerine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bir gerçeği kabul etmek lazım. Türkiye’de 13 yıldır aynı iktidar var. Çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemleri bitti. 7 Haziran’dan bu yana 100 gün geçti ve insanlar hiç mutlu değiller. Anaların, babaların yüreği sızlıyor. Önümüzde seçim var. Bu seçim Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Ülkemizin yeni bir iktidara ihtiyacı var, o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimde vekil sayısını arttıracaktır. Önümüzdeki seçimin tüm Türkiye’ye, Tekirdağ’a ve Çerkezköyümüze hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“BİZ GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ”

Bayram günlerinde çocukluğunu, gelen ve gidilen misafirleri, eş – dostla yapılan sohbetleri, sıcaklığı ve samimiyeti hatırladığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Bayram; paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik günüdür. Çok büyük acılar yaşıyoruz. Mülteciler 3 milyonu geçti. Gelinen manzara çok kötü… Duruma onların açısından bakınca haklı olduklarını görüyoruz. Ama kendi açımızdan baktığımız zaman da bizler haklıyız. Akan kanlarda birçok insanın vebali var. Biz zamanında uyarılarımızı yaptık. Şimdi her yerden Şehit haberleri geliyor. Çözüm sürecinin bir seçim çalışması olduğunu dile getirdik zamanında ve maalesef ki haklı çıktık. Keşke yanılsaydık da bu günleri görmeseydik. Ancak biz geleceğe umutla bakıyoruz. Bayram, mutluluktur, huzurdur. Gelecek bizim için bir umut. 1 Kasım’da bu umudu hayata geçireceğiz. Bu bayram barışa, kardeşliğe, dostluğa, sevgiye vesile olsun. Akan kanların durması dileğiyle hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.