CHP İtfaiyecileri ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan İtfaiye Müdürlüğü'nü gece nöbeti esnasında ziyaret etti. Ziyaret esnasında sıkıntılarını dile getiren personel "Yaklaşan soğuk havalar nedeniyle ısınma problemi yaşıyoruz. Bu konuda tedirginiz" dedi

CHP İtfaiyecileri ziyaret etti
07 Ekim 2016 Cuma 10:48

KUTSAL BİR MESLEK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, itfaiye personelinin haftasını kutladı. İtfaiye personeli ile sohbet eden Engin Camcı, itfaiyecilik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

YOĞUN PROGRAMIMIZDAN DOLAYI GEÇ KALDIK

Yoğun programlarından dolayı ziyaretin geciktiğini belirten Camcı "25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasından kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla sizleri ziyaret etmek istedik. Geçtiğimiz hafta yoğun programımız dolayısıyla gelemedik. Bunun için sizlerden özür diliyoruz" dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Camcı, sözlerinin devamında ise "İtfaiye Müdürlüğümüz vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için mesai saati gözetmeden çalışıyor. Ziyaretimizde bizimle içtenlikle ilgilenen tüm personele teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

YETKİLİLERE BİLDİRECEĞİZ

Konuşmasının sonunda CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi, İtfaiyecilerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Yaklaşan soğuk havalar nedeniyle ısınma konusunda tedirginlikleri olduğunu belirten personel'e CHP İlçe Başkanı Engin Camcı "Bu konuyu en acele şekilde yetkililere bildireceğiz" cevabını verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.