CHP Kadın Kolları Yönetimi belli oldu

CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca parti binasında yaptığı toplantıda Asil ve Yedek Yönetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Alaca’nın Yönetim Kurulunda 8 asil, 8 yedek olmak üzere 16 kişi yer alıyor.

CHP Kadın Kolları Yönetimi belli oldu
27 Kasım 2014 Perşembe 08:34

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Önceki akşam saat 19:30’da CHP Çerkezköy İlçe Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

CHP ÜYESİ OLMAYA DAVET ETTİ, ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu. Alaca, aktif olarak siyasette yer almak isteyen herkesi CHP üyesi olmaya davet ediyorum diyerek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün bize ikinci büyük eseri olarak emanet ettiği bu oluşumda yer almak beni çok mutlu ediyor.  Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım bu yola çıkarken evde oturan değil aktif siyaset içinde yer alacağız” dedi. Alaca açıklamalarının sonunda ise eski Kadın Kolları Başkanlığı görevi yürüten Ayfer Dönmez ve Şayka Çalışkan’a da teşekkür etti.

KADIN KOLLARI BİR PARTİNİN DEMİRBAŞIDIR

Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca’nın konuşmasının ardından söz alan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ise, yerel yönetimdeki iktidarı kazanma da en çok pay sahibinin kadınlar olduğunu vurgulayarak, “Siyasette kadınlar varsa o siyasette gelecek vardır. Kadın Kolları bir partinin demirbaşı ve partinin sahibidir.” dedi.

ALACA'NIN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Başkan Alaca’nın Asil Yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer alıyor, Sevim Tan, Tülay Şener, Kadriye Öztürk, Sebahat Özkan, Ülker Kosuva, Hülya Girgin, Şahsenem Erdoğan ve Pınar Boz. Yedek listede ise, Nurcan Alver, Arzu Çiftçi, Cansu Çutok, Nigar Erdoğan, Sevdiye Güç, Sevgi Karabaş, Asuman Sayar ve Saime Tekemen yer alıyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fevzipaşalı - 9 yıl önce
sayın chp li bayanlar belediyeye bazı sorular soruyoruz bakıyorum sizi hiç ilgilendirmiyor.çok iyi niyetle duymadığınızı düşünerek tüm chp ilgili ve yetkililere soruyorum. 1- ramazan ayında dağıtılan erzak paketleri kimden, kaça alındı,bu şirket çerkezköy de hangi esnafa mal veriyor,belediyeye paketleri verirken bu esnafa komisyon verdi mi?2-atatürk caddesi orta refüj boyama işi kaça bölündü ,boyama işini kimler kaç bin liraya yaptı .işi alanlar boyaları kimden aldı?3-teski nin çerkezköydeki kazı işlerini neden hep aynı müteahhit yapıyor,aylık teski ye kaç bin liralık fatura kesiyor,bu kişi chp üyesimidir?bu güne kadar chp li yetkililer sorulara cevap veremedi bu soruların cevabını yetkililerden öğrenin ve kamuoyu ile paylaşın ki akp den farkınız olsun.yoksa değişen bir şey yok ha akp,ha chp.ha vahap,ha ali..
Avatar
ESNAAFFFF - 9 yıl önce
di̇rek gi̇di̇p beledi̇yeeye sorabi̇li̇rsi̇nn bi̇rebi̇r her haberi̇n altina ayni yorumu yazmana gerekk yokk beledi̇yeni̇nn veri̇lemeyecekk hi̇çç bi̇rr hesabbii yokturrrr boşuna uğraşma fefzi̇paşaliiiiii di̇rekkkk sor sorularini