CHP mahalle mahalle geziyor

16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı çalışmalara hız verirken, Kızılpınar Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Bağlık Mahallesi'nde kapı kapı gezerek Hayır kampanyasını yürütmeye devam ediyor

CHP mahalle mahalle geziyor
08 Mart 2017 Çarşamba 13:18

BİLGİ SAHİBİ OLMAYAN SEÇMENE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak özellikle kararsız ve anayasa değişikliğinin ne olduğu konusunda bilgi sahibi olmayan seçmene ulaşmayı hedeflediklerini belirten İlçe Başkanı Engin Camcı çalışmalara hız verdiklerini söyledi.



DOĞRU BİLGİLENMEK ŞART

Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililerin dışında birçok vatandaşın da çalışmalara katılarak sokaklarda broşür dağıttığını ifade eden Camcı, vatandaşa referandum öncesinde neden ‘Hayır’ı tercih etmeleri gerektiğini anlattıklarını söyleyerek, “Bu halk oylamasının ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim olması nedeniyle insanların doğru bilgilenmesi şarttır.” dedi. 



NEDEN HAYIR DEMESİ GEREKTİĞİNİ ANLAMALI

Vatandaştan olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Engin Camcı "Geleceğimizi, ülkemizi ilgilendiren bu değişikliğin oldu bittiye getirilmesini istemiyoruz. Amacımız, insanların neden hayır demesi gerektiğini anlaması, evet diyen vatandaşlarımızın ise bu sistem değişikliğinin ne gibi olumsuzluklar getireceğini bilmesidir" ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.