CHP Milletvekili Dr. Yüceer;

Yemin krizinin ardından geçtiğimiz hafta içinde yemin eden ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliği'ne seçilen Tekirdağ CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer bir açıklama yaparak TBMM'deki odasının partili partisiz tüm Tekirdağlı hemşehrilerine açık olduğunu belirtti.

CHP Milletvekili Dr. Yüceer;
19 Temmuz 2011 Salı 00:00

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞACAĞIM
"Önümüzdeki süreç içerisinde Tekirdağ ilimizin önemli sorunlarının başında gelen sağlık hizmetlerine erişim, ileride ortaya çıkabilecek susuzluk tehlikesi, eğitim, işsizlik sorunu, çevre kirliliği, sosyal alanların yetersizliği, plansız şehirleşme ve sanayileşme gibi konuların yanı sıra yurttaşlarımızın bireysel ve toplumsal tüm sorunlarını gündeme getirerek çözüme ulaştırmak adına elimden geleni yapacak, sizlerinde desteği ile daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışacağım" diyen CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer, sözlerini şöyle sürdürdü:
KAPIM HERKESE AÇIK OLACAK
"Milletvekilliği görevimi yerine getirirken TBMM'deki Odamın bana oy veren ya da vermeyen tüm Tekirdağlı hemşerilerime açık olduğunu bildirir, bu değerli makamı bana layık gören başta partililerimiz olmak üzere tüm halkımıza yürekten teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."
ÜLKE ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR
Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini de belirten CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer, "Ülkemiz, sosyo-ekonomik olarak Cumhuriyet tarihinin en zor ve en tehlikeli günlerini yaşamaktadır" dedikten sonra sözlerini şöyle tamamladı:
HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
"Türkiye'nin içinden geçmekte olduğu bu bunalımlı ortamda sosyal demokrat anlayışı paylaşan, Atatürk devrimlerini önemseyen herkese büyük görevler düşmektedir. Bu inançla 24. Dönemde beni temsilcileri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderen Tekirdağ halkının ve partililerimizin; üzerime düşen sorumluluğun bilincinde, görev ve yetkilerimi sonuna kadar kullanma kararlılığı içerisinde olacağımdan kuşkuları olmamalıdır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.