CHP'nin 'Hayır' çadırına yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Örgütü, 16 Nisan'da yapılacak referandum için gerçekleştirdiği 'Hayır' çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediye meydanında 'Hayır Çadırı' kurarken, yoğun ilgi gösterilen çadırda, hayır broşürü dağıtarak 16 Nisan’da vatandaşlardan hayır oyu kullanmaları isteniyor

CHP'nin 'Hayır' çadırına yoğun ilgi
11 Nisan 2017 Salı 10:20

HAYIRLARIN YÜKSEK OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ

"Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Örgütü olarak referandum çalışmalarında son düzlüğe geldik" diyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı "Çerkezköy'de ve Tekirdağ genelinde Türkiye ortalamasının üzerinde hayır oyu çıkacağını umut ediyoruz. Hayırların çok yüksek olduğunu görüyoruz. Kurmuş olduğumuz hayır çadırımızda vatandaşın ilgisinden oldukça memnunuz. Bu bağlamda Çerkezköy halkına teşekkür ediyoruz" dedi.



13 NİSAN'DA MEYDANDA BULUŞUYORUZ

İlçe Başkanı Camcı "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bir günde 3-4 ayrı ile giderek referandumda hayır oyu için çalışıyor. Aynı şekilde Yalova Milletvekilimiz Sayın Muharram İnce'de olağanüstü çaba sarf ediyor. Katkısını kimse yadırgayamaz. Sayın İnce'yi Çerkezköy’de karşılamaktan mutluluk duyacağız. Onun desteğini Çerkezköy’de görmek bizim için bir onur, bir şereftir. 13 Nisan Perşembe günü tüm vatandaşlarımızı saat 18.00’da belediye meydanına bekliyoruz" dedi.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.