CHP Öğretmenleri unutmadı

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenleri ve Çerkezköy’de ki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı

CHP Öğretmenleri unutmadı
26 Kasım 2016 Cumartesi 10:12

GÜNLERİNİ KUTLADILAR

CHP Yönetimi Tepe İlköğretim Okulu, Gülerçin Koleji, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı. CHP Yönetimi’nin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Öğretmenlere, CHP Yönetimi tarafından hediye verildi.



MİNNET BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada “Öğretmenlerimiz kutsal bir görevi ifa etmekteler. Aziz milletimizin geleceğinin inşası yolunda en önemli görevi öğretmenlerimiz almakta. Çünkü ülkemizin güçlü bir şekilde geleceğe yürümesi için güçlü nesillere, donanımlı nesillere ihtiyaç var. Burada da en büyük görev ve en büyük sorumluluk öğretmenlerimize düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerimizle öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Onlara hiçbir zaman minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Her zaman minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu gayretleri çabalarından dolayı da kendilerini tebrik ediyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.





EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ DE ZİYARET ETTİLER

CHP Yönetimi emekli öğretmenler Zeliha Tokuç, Şener Aru, Semra Aru,  Elmas Kahraman, Hatice Karpuz, Halil Karpuz, Mehmet Özer, Müjgan Özer, rahmetli Halit Ercan’ın eşi, Oktay Becerik, Uğur Erem, Nejdet Ertürk ve Alişan Tekin’i de evinde ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.



NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR

Ziyaret esnasında emekli öğretmenlere hediye takdim eden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı "Bugüne kadar binlerce öğrenci yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimizin gününü kutlamak amacıyla onları evlerinde ziyaret ettik. Her ne kadar emekli olsalar dahi yaşadıkları toplumlara bilgi ve tecrübelerini aktararak onlara rehberlik eden ve bu kutsal mesleğe hayatlarını adamış öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Gününüz kutlu olsun" dedi ve evlerine gidemedikleri tüm emekli öğretmenleri de ellerinden öptüğünü ifade etti.



SİTEMDE BULUNDULAR

Emekli öğretmenler ise CHP Yönetimi’nin yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı mutluluklarını ifade ettiler. Ayrıca “Eskiden bizleri Öğretmenler Günü törenlerine çağırıyorlardı. Ama artık kimse bizleri çağırmıyor. Neden çağırılmadığımızı da merak ediyoruz” diyerek sitemde bulundular.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.