CHP terörü lanetledi

CHP Tekirdağ İl Teşkilatı, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için bir araya geldi

CHP terörü lanetledi
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:57

 AÇIKLAMAYA KADİR ALBAYRAK DA KATILDI

 

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Tuğlalı Parkta düzenlenen basın açıklamasına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, terör saldırılarında şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

 

“HİÇBİR BAKANIN OĞLUNUN ŞEHİT OLDUĞUNU GÖRDÜNÜZ MÜ?”

 

CHP Tekirdağ İl Teşkilatı adına basın açıklamasını yapan CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, herkesin barıştan ve kardeşlikten yana tavır alması gerektiğini belirterek, “Ülkemiz neredeyse her gün bir şehit haberi almakta, her gün bir veya birkaç ailenin ocağına ateş düşmektedir. Terör olayları ile ülkenin huzur ve güven ortamı bozulmaya çalışılmaktadır. Çözüm süreci deyip kapıları sonuna kadar açanlar bugün çok farklı söylemlerde bulunuyorlar. Siz hiçbir bakanın oğlunun şehit olduğunu gördünüz mü? Ülkemiz, içine sokulmak istenen kargaşa ve kaos ortamından ancak bölge ülkeleri ile teröre karşı ittifak kurarak ve kararlı bir tutum sergileyerek çıkabilir. Şu anda ülkemizde terörü besleyen etnik köken ayrımcılığıdır. Bu coğrafya üzerinde yüz yıllarca dinsel, mezhepsel, etnik köken bakımından farklı insanlar uyum içinde yaşamıştır. Terörü besleyecek her türlü politikadan vazgeçilerek bölgemizin huzur ve istikrarına katkı sunmak asli görevimiz olmalıdır. Hepimizin bir araya gelerek daha güçlü biçimde özgürlükten, kardeşlikten ve barıştan yana tavır almamız gerekmektedir. Terörden beslenenleri şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor acılı ailelerine sabır diliyoruz.” dedi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.