CHP’de 2. Aday Adayı İsmail Doğaroğlu oldu

2011 yılında CHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu, CHP İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısı ile 2015 Genel seçimlerinde de yeniden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Doğaroğlu, “Üniversitelerde bilimsel liyakat değil kadrolaşma öğrencileri karşı karşıya getiriyor. Adına açılım dedikleri içi boş paketlerle etnik ayrımcılık körüklenmiş, ülkede kaos yaratılmış, halklar birbirine düşürülmüş, farklı inançlar arasında adaletsiz yaklaşım insanların birbirini anlamadan kutuplaşmalarına neden olmuştur. Toplumsal eşitsizlik ve mahalle baskınlarının arttığı bir ortam yaratıldı. Ezenlerin değil ezilenin yanında olacağız. Milletvekilliği aday adaylığım ülkeme ve partime hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

CHP’de 2. Aday Adayı İsmail Doğaroğlu oldu
06 Ocak 2015 Salı 08:09

 KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Hasan Demir’in ardından Dr.İsmail Doğaroğlu da CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Hafta sonu parti binasında düzenlenen toplantı saat 13.00’da başlarken, aday adaylığı açıklamasına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve Gençlik Kolların Üyeleri, geçtiğimiz hafta milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan Hasan Demir, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem, Ali Dede, Enver Bayram, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Saim Özkan ve İlçe Eski Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Dr. İsmail Doğaroğlu eşi Dr. Funda Doğaroğlu ile çok sayıda partili katıldı.

KENDİSİ İÇİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Düzenlenen toplantıda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk,” İktidara yürüyen CHP’de Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu’nun da partiye büyük katkı sağlayacağına olan inancımız tamdır. Kendisini çıkmış olduğu bu yolda tebrik ediyor ve kendisi için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

GENÇLİĞİMDEN BERİ CHP’YE TUTKUYLA BAĞLIYIM

Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu ise toplantıya katılanlara özgeçmişini anlattıktan sonra yaptığı konuşmada, “Gençliğimden beri CHP’ye tutkuyla bağlıyım. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde de CHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı oldum ve önseçime girdim. Partimin dışında bağlı olduğum sivil toplum örgütleri adına yada platform dönem başkanı olarak düzenlediğimiz bütün etkinliklerde daima vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, ulusal egemenlik, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılık, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma, insan hakları, eşitlik, özgürlük ve bağımsızlık ile ilgili konulara verdiğimiz önemi ve gösterdiğimiz hassasiyeti hep vurguladım” ifadelerini kullandı.

FARKLI MUAMELELERİN İNSANLIK AYIBI OLDUĞUNA İNANIYORUM

Doğaroğlu konuşmasının devamında ise “Geçimimi çok fazla emek vererek ve ancak sağlayabilen bir aile ortamında yetiştiğim için çalışanların sorunlarını çok yakından biliyorum. Gerek üniversite hayatımda gerekse iş yaşamında Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunarak ülkemin farklı sorunlarını tanıma, analiz etme ve bunlara çözüm üretme gibi bir çok konuda fikir edinme imkanı buldum. Farklı kültürel yapıda insanları tanıma şansına sahip oldum. Din, dil, ırk, mezhep gibi farlılıkların birer zenginlik olduğuna, bu temellerde insanları ayrıştırmaların, kayırmaların, farklı muamelelerin insanlık ayıbı olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

ÜLKEDE KAOS YARATILMIŞ

Hakların birbirine düşürüldüğünü ifade eden Dr. İsmail Doğaroğlu, “Üniversitelerde bilimsel liyakat değil kadrolaşma öğrencileri karşı karşıya getiriyor. Adına açılım dedikleri içi boş paketlerle etnik ayrımcılık körüklenmiş, ülkede kaos yaratılmış, halklar birbirine düşürülmüş, farklı inançlar arasında adaletsiz yaklaşım insanların birbirini anlamadan kutuplaşmalarına neden olmuştur. Toplumsal eşitsizlik ve mahalle baskınlarının arttığı bir ortam yaratıldı. Toplumsal cinnet hızla arttı, herkes farklı yaşam tarzına müdahale hakkını kendinde görmeye başladı. Bütün bu kutuplaşmalar ve kamplaşmalar ulusal birlik ve beraberliğimize ve üniter yapımıza tehdit oluşturacak nitelikte” dedi.

TARİKAT YURTLARINA MAHKUM EDİLMEMELİ

Halkın mutsuzluğu, umutsuzluğu ve huzursuzluğunun artığını sözlerine ekleyen Doğaroğlu şöyle devam etti; “Sosyal devlet olmanın yükümlülükleri ve sorumlulukları var. Devlet her yurttaşına eğitim, sağlık, barınma hizmeti vermek zorunda. Ulusal güvenlik ve adil yargılama her vatandaşa eşit uygulanmalıdır. İşsizlik ve yolsuzluk devletin temel sorunları olmalı, bunun için çözüm üretmelidir. Eğitim hakkı herkese verilmeli, öğrenciler ağır harç yükünden kurtarılmalı, tarikat yurtlarına mahkum edilmemelidir.”

ADAY ADAYLIĞIM ÜLKEME VE PARTİME HAYIRLI OLSUN

İsmail Doğaroğlu her vatandaşın sağlık hizmetinden yararlanma hakkının olduğunu belirterek, “Sosyal güvencesi olmayan kişi olmamalıdır. Sağlıkta dönüşüm adı altında yapılan aile hekimliği uygulaması temel sağlık hizmetlerinin verilmemesi nedeni ile fiyaskoyla sonuçlandı. Temel sağlık hizmetleri sosyal devletin görevidir. Haber alma özgürlüğü elinden alınmaktadır. Tekirdağ hızlı gelişme ile birlikte sanayi de çarpık şekilde büyüyor. Bu plansız, altyapısız ve çarpık gelişmenin sonucu yapılan yatırımlar bölgemizde sorunları da beraberinde getiriyor. İlimizin sosyal ve kültürel yapısındaki bu değişiklik başta Çorlu ve Çerkezköy’de daha çok olmak üzere bir çok ilçemizin yapısı tipik bir Türkiye karması özelliğini taşımaya başladı. Ezenlerin değil ezilenin yanında olacağız. Milletvekilliği Aday Adaylığımın ülkeme ve partime hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

PROGRAM GABRALI OTEL DE DEVAM ETTİ

Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu’nun konuşmasını tamamlamasının ardından aynı program Gabralı Otel’de de devam etti. Parti binasından yürüyerek Gabralı Otel’e geçen İsmail Doğaroğlu, burada da davetlilere kendisinden bahsederek aday adaylığının bir kez daha hayırlı olmasını temenni etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kani beko - 6 yıl önce
bu adam ne zaman vazgeçecek...